Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Θρίλερ με την εξαφάνιση 6χρονης στην Αγία Βαρβάρα

Την εξαφάνιση της μικρής κατήγγειλε στις αρχές ο πατέρας της, που είναι απόστρατος αστυνομικός. Amber Alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.


Του Μανώλη Ασαριώτη
Ένα εξάχρονο κορίτσι με κινητικά προβλήματα αναζητούν
από το πρωί οι αστυνομικές αρχές. Ο πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε πρώτο χρόνο στους αστυνομικούς, η σύζυγός του νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και εκείνος όταν ξύπνησε το πρωί, είδε ότι το ένα από τα δύο εξάχρονα παιδιά του απουσίαζε. Τόνισε, μάλιστα, ότι το παιδί έχει κινητικά προβλήματα και θα ήταν δύσκολο να μετακινηθεί μόνο του. Συμπλήρωσε ότι κάποια στιγμή, μέσα στη νύχτα, είχε αφήσει τα κλειδιά στην εξώπορτα.

Στην πρώτη κατάθεσή του, όμως, άφησε κάποια κενά και για αυτό του ζητήθηκε να δώσει συμπληρωματική στους αστυνομικούς.
Ο πατέρας είναι απόστρατος αστυνομικός και δήλωσε ότι υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. 
Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού
 Για την εξαφάνιση της μικρής το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert. 
Πρόκειται για την 6χρονη Στυλιανή Εικοσιπεντάκη από την Αγία Βάρβαρα Αττικής. Έχει ύψος 1,18 μέτρα, ζυγίζει 20 κιλά και έχει καστανά μάτια και μαλλιά. Το κοριτσάκι φορά κίτρινη μπλούζα και ροζ φόρμα, ενώ είναι χωρίς παπούτσια. Έχει δυσκολία στο βάδισμα.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή την ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά στο 11600.
Χαμόγελο του Παιδιού - εξαφάνιση - 6χρονη - κοριτσάκι - Αγία Βαρβάρα - Στυλιανή Εικοσιπεντάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις