Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Κ. Καραμανλής: Ταλαιπωρήθηκαν οι οδηγοί στην Ιόνια Οδό για να βγει φωτογραφίες ο Τσίπρας στις φιέστες

Στην κυβέρνηση «χρειώνει» ο βουλευτής Σερρών Κ. Καραμανλής, την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι εκδρομείς του Πάσχα κατά την επιστροφή τους στην Ιόνια Οδό.


Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, επεσήμανε σε δήλωσή του ότι «η πρωτόγνωρη ταλαιπωρία που βίωσαν οι οδηγοί, εγκλωβισμένοι και ακινητοποιημένοι σε ”ουρά” 6 χιλιομέτρων στην Ιόνια Οδό, φέρει καθαρά την υπογραφή της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου».

Σημείωσε μάλιστα ότι «προτίμησαν να ”στήσουν” φιέστες εγκαινίων, από το να φροντίσουν να παραδώσουν σε κυκλοφορία λειτουργικούς οδικούς άξονες» και όλα αυτά, «για να βγουν οι φωτογραφίες την Μεγάλη Εβδομάδα του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του, μπροστά από τα έργα».

Σύμφωνα με τον Κώστα Καραμανλή «για ακόμα μια φορά, η Κυβέρνηση αποδεικνύεται χαμηλότερη των περιστάσεων. Όχι μόνο δεν είναι σε θέση να σχεδιάσει και να δημοπρατήσει έργα, αλλά δεν μπορεί ούτε καν να παραδώσει στο κοινό έργα υποδομών που παρέλαβε έτοιμα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό».

Για να καταλήξει ότι «πέρα από την ανικανότητα, δεν έχει ούτε καν τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσει ”συγγνώμη” από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν».Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις