Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Σύμβουλος του Πούτιν Αποκαλύπτει τη «Θεραπεία για την Επιθετικότητα» των ΗΠΑ… «ΣΚΟΤΩΣΤΕ…»

ΤΟΥΣ… ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
Ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν πιστεύει πως ο Ντόναλντ Τράμπ απλά «θαα κάνει αυτό που η κυρίαρχη ελίτ αναμένει να κάνει»

«Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε την επιθετικότητα των ΗΠΑ είναι να ξεφορτωθούμε τον εθισμό στα δολάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύμβουλος του Κρεμλίνου.
Και συνέχισε «Όσο πιο επιθετικοί είναι οι Αμερικανοί, τόσο νωρίτερα θα δουν την τελική κατάρρευση του δολαρίου. Και με την απαλλαγή από το δολάριο, που αποτελεί τον μόνο τρόπο για να απαλλαγούν τα θύματα της αμερικανικής επιθετικότητας, αυτή η επίθεση θα σταματήσει. Μόλις εμείς και η Κίνα… πετάξουμε το δολάριο, θα έρθει το τέλος της αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης», δήλωσε ο Σεργκέι Γκλάζιεφ.
Σχολιάζοντας την πολιτική του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ο Γκλάζιεφ σημείωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει αυτό που η κυρίαρχη ελίτ αναμένει να κάνει. «Δεν είχα ψευδαισθήσεις γι ‘αυτόν, σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή στην πολιτική. Πρώτον, η επιθετικότητα της Αμερικής σε όλο τον κόσμο έχει τις ρίζες της στην φιλοδοξία της να διατηρήσει την ηγεμονία των ΗΠΑ, όταν έχουν ήδη επιτύχει οικονομική ηγεσία στην Κίνα «, ανέφερε.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαθέτουν εργαλεία για να κάνουν όλους τους άλλους να χρησιμοποιούν το δολάριο εκτός από ένα κορδόνι!!!. Αυτός είναι ο λόγος που επιδίδονται σε έναν υβριδικό πόλεμο με ολόκληρο τον κόσμο για να μετατοπίσουν το χρέος τους σε άλλες χώρες, να περιορίσουν τον καθένα στο δολάριο και να αποδυναμώσουν τα εδάφη που δεν μπορούν να ελέγξουν».
«Σε αυτό το πλαίσιο, η αντιρωσική υστερία και η αυξανόμενη ρωσόφοβια μπορούν να θεωρηθούν ως ένας μακροπρόθεσμος παράγοντας που συνδέεται με τα συγκεκριμένα συμφέροντα της κυβερνητικής ελίτ των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε ο σύμβουλος του Κρεμλίνου.
«Με αντικειμενικούς όρους, διεξάγουν έναν παγκόσμιο υβριδικό πόλεμο και με υποκειμενικούς όρους, αυτός ο πόλεμος απευθύνεται σε εμάς. Επιπλέον, όπως συμβαίνει πάντοτε όταν αλλάζει ένας παγκόσμιος ηγέτης, ο πόλεμος είναι για τον έλεγχο των εθνών του αδελφού. Κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Βρετανία ενήργησε ως υποκινητής για να διατηρήσει την παγκόσμια ηγεσία της. Τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν το ίδιο. Και ο Τραμπ εκφράζει αυτά τα συμφέροντα», τόνισε χαρακτηριστικά.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις