Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Σοβαρή καταγγελία από στέλεχος του ΜΗΡ: Ο Μπαχτσελί εκβιάστηκε από τη ΜΙΤ για να στηρίξει το «Ναι»

Ο Ισά Ηλιάσογλου
Σε σοβαρότατη καταγγελία προέβη ο Ισά Ηλιάσογλου, στέλεχος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) και υποψήφιος πρόεδρος.
Ο Ηλιάσογλου, γεννημμένος στην Κερασούντα, μηχανολόγος μηχανικός που ζει στη Γερμανία, όπου είναι εργοστασιάρχης, μιλώντας στις 10 Απριλίου σε βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, προέβη σε σοβαρότατες καταγγελίες εις βάρος του προέδρου του κόμματός του, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αλλά και του ίδιου του Ερντογάν.
Όσον αφορά τον πρόεδρο της Τουρκίας και την συνταγματική μεταρρύθμιση που τέθηκε στην κρίση των ψηφοφόρων στο δημοψήφισμα, ο Ηλιάσογλου λέει ότι αποτελεί «όνειδος» το να προτείνεται μια τέτοια αναθεώρηση του συντάγματος στους πολίτες της χώρας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος, με το νέο σύνταγμα, θα είναι ο απόλυτος άρχων, δηλαδή, δικαστής, αστυνόμος, πρύτανης, νομοθέτης και υπερ-πρόεδρος Βουλής και κόμματος. 
Ο Ισά Ηλιάσογλου μιλά (στα τουρκικά) για το θέμα στο κανάλι του, στο Youtube Όσον αφορά τον Μπαχτσελί, δήλωσε ότι για να συναινέσει σε αυτό το «συνταγματικό έγκλημα», εκβιάστηκε από τον Ερντογάν να στηρίξει το «Ναι» με κασέτες που έχει η ΜΙΤ εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις