Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΚΑΜΜΕΝΕ, παραιτήσου!

Καμμένε παραιτήσου. Οι πτήσεις- εμπέδωσης του αισθήματος ασφαλείας σκότωσαν 4 αξιωματικούς
Στις 18/8/2016, διαβάζαμε τις τρελαμάρες του Καμμένου:
Σειρά δράσεων αναπτύσσει ο Στρατός Ξηράς στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, στο πλαίσιο της εντολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας…
Πάνου Καμμένου, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και εξύψωσης του ηθικού στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών των βορείων συνόρων μας. Με τις εν λόγω δράσεις, επιτυγχάνεται η αναβάθμιση των μέτρων επιτήρησης της μεθορίου και η επίδειξη παρουσίας/αποτροπής στα βόρεια σύνορα μας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 4 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΣΤΙΚΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!
Το ελικόπτερο μετέφερε τον υποδιοικητή της Α’ Στρατιάς και τέσσερις ακόμα αξιωματικούς. Θα πετούσε κατά μήκος των βορείων συνόρων για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων ακριτικών περιοχών, δραστηριότητα που επαναλαμβάνεται τακτικά.
Με λίγα λόγια ο Καμμένος με τις στρατοκαυλικές-ακροδεξιές φιέστες προκαλεί τον άδικο θάνατο 4 αξιωματικών. Γιατί απλά τα βόρεια σύνορα μας, δεν απειλούνται από FYROM, Αλβανία, Βουλγαρία. Ψήφους ήθελε το γομάρι, και πήρε στο λαιμό του 4 ζωές!
Να σταματήσουν ανάλογες πτήσεις τώρα!
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΧΘΕΣ!
ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/04/4_19.html#ixzz4egwRiFZY
Spiros Goudevenos
Και βέβαια δεν θα παραιτηθεί για να μην πεσει η κυβέρνηση και έρθει ο κούλης, έτσι οικόσιτα του ΣΥΡΙΖΑ;;;
Όταν κοβεις δαπάνες απο το υπουργειο αμυνας για να ταιζεις μεταναστες και να πληρωνεις τα μνημονια της τραπεζικης μαφιας μην αναρωτιεστε γιατι πεφτουν τα ελικοπτερα.. Κριμα στα παλικαρια που πεσανε θυματα της πολιτικης αλητειας…εχετε την ευθυξια να παραιτηθείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις