Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Απαγόρεψαν σε ηθοποιό να παίξει σε οποιοδήποτε έργο για έναν χρόνο επειδή είναι πολύ... σέξι! [εικόνες]

Τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με τα καυτά φορέματα και τις προκλητικές πόζες της μία Κολομβιανή ηθοποιός και γι΄αυτό οι υπεύθυνοι των πολιτιστικών δρωμένων στην χώρα της απαγόρευσαν να παίξει ξανά σε ταινίες για έναν ολόκληρο χρόνο.

Κι όμως, η Ντένι Κόουαν, η οποία έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές ταινίες στην χώρα της, δεν θα μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο επάγγελμα για έναν χρόνο... λόγο του υπερβολικού σεξ- απίλ της.
Η Ντένι που είναι πλέον διάσημη στην Κολομβία (αλλά και σε όλον τον κόσμο), έχοντας περίπου 300.000 φαν στο Facebook, καλείται να συμμορφωθεί με αυτήν την απόφαση των υπεύθυνων, παρ’ όλο που η ίδια αναφέρει πως υπάρχουν κι άλλες πιο τολμηρές ηθοποιοί από αυτήν.
«Στην Κολομβία υπάρχουν πολλές σέξι ηθοποιοί. Μερικές από αυτές μάλιστα φιλιούνται και είναι πολύ ερωτικές στα γυρίσματα. Ξέρω πως είναι δικαίωμά μου να ντύνομαι όπως θέλω, αλλά αυτό οι συμπατριώτες μου δεν μπορούν να το δεχτούν. Ωστόσο, θα προσπαθήσω να μην είμαι τόσο σέξι στο Facebook από δω και πέρα», ανέφερε η ίδια.
Η ίδια ανέφερε πως της είχαν κάνει παρατήρηση και πριν την τιμωρήσουν, αλλά προτίμησε να συνεχίσει να ντύνεται όπως θέλει η ίδια και όχι πιο συντηρητικά όπως την προέτρεψαν να κάνει.
Από την άλλη, όπως ανέφερε άτομο του αρμόδιου υπουργείου, η τιμωρία αυτή έχει ως στόχο να εμποδίσει κάθε αρνητική συνέπεια που μπορεί να έχει αυτή της η εμφάνιση στις τέχνες, την παράδοση, την κουλτούρα και την ταυτότητα του έθνους τους.
Έτσι, η Ντένι για τους επόμενους 12 μήνες δεν θα υποδυθεί κανέναν ρόλο, πράγμα το οποίο έχει εξοργίζει διεθνής οργανώσεις που προασπίζονται τα γυναικεία δικαιώματα.
«Η κατάσταση αυτή συμβαίνει μόνο στις γυναίκες και είναι ξεκάθαρα δείγμα διακρίσεων. Με αυτή η απόφαση παραβιάζεται η ισότητα των φύλων και προσβάλλονται οι γυναίκες», ανέφερε η επικεφαλής της οργάνωσης Silaka.
Από την άλλη, το υπουργείο πολιτισμού ήταν ανένδοτο, λέγοντας σε όλες τις παραγωγές να μην προσλάβουν ξανά την Ντένι Κόουαν μέχρι να περάσει η διορία.
Ο Chamroeun Vantha, επικεφαλής του πειθαρχικού συμβουλίου, δήλωσε ότι η κυρία Kουάν τιμωρήθηκε επειδή «δεν τήρησε μια γραπτή υπόσχεση που έκανε με το υπουργείο τον περασμένο Μάιο, δηλαδή το να μην ντύνεται τόσο σέξι».
«Τα μέλη του Συμβουλίου αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον Ντένι Κουάν για να μην ασκούν δραστηριότητες στον κλάδο της ψυχαγωγίας για ένα χρόνο, όπως η κινηματογράφηση, το  καραόκε και η συμμετοχή σε σειρές», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του επικεφαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις