Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Μακρόν: Βίος και πολιτεία – Μια παιδεράστρια θα γίνει “Πρώτη Κυρία” της Γαλλίας

Ποιoς είναι ο Εμανουέλ Μακρόν, το φαβορί για πρόεδρος της Γαλλίας και ποια η σύζυγός του;

Αλήθεια… ποιος είναι;
  1. Άγνωστος στο ευρύ κοινό τρία χρόνια πριν, αν κερδίσει στις εκλογές, ο 39χρονος θα γίνει ο νεότερος ηγέτης του γαλλικού κράτους μετά τον Ναπολέοντα. Ουάου!
  2. «Η Γαλλία εμποδίζεται από τις ελίτ που φροντίζουν για τα δικά τους συμφέροντα», δήλωσε στους υποστηρικτές του στη διάρκεια προεκλογικής του εκστρατεία στην πόλη Πο στη νότια Γαλλία, προτού προσθέσει: «Και θα σας πω ένα μυστικό: το γνωρίζω, ήμουν μέρος αυτής». Ξανά ουάου!
  3. Ο Μακρόν, αφού φοίτησε στα καλύτερα γαλλικά σχολεία, έκανε περιουσία την περίοδο που εργαζόταν στην επενδυτική τράπεζα Rothschild, όπου κέρδισε το παρωνύμιο «ο Μότσαρτ των οικονομικών» όταν το 2012 συμβούλευσε τη Nestle να εξαγοράσει έναντι 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων μια μονάδα της Pfizer. –  Ουάου και άουτς μαζί!
  4. Αφού έφυγε από τη Rothschild εντάχθηκε στην ομάδα του απερχόμενου Γάλλο προέδρου Φρανσουά Ολάντ το 2012 και γρήγορα έγινε υπουργός Οικονομίας. – χοχο!
  5. Σύμφωνα με τη Liberation, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στη συνομιλία που είχε με τον Γάλλο υποψήφιο του έδωσε μία συμβουλή «πρέπει να πολεμήσεις μέχρι την τελευταία στιγμή της εκστρατείας». Παρένθεση: Τους Μαρόν και Ομπάμα συνδέει ίδιος μυστικός συμβολικός χαιρετισμός:
  6. Η σύζυγός του που θα γίνει Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα είναι η πρώτη παιδεράστρια που αναλαμβάνει τέτοιο αξίωμα.

Παρντόν;

Όπως το ακούσατε. Όταν ο μέλλων πρόεδρος της Γαλλίας ήταν μαθητής στο λύκειο, στην πόλη Αμιέν της Γαλλίας, ερωτεύτηκε την καθηγήτριά του των γαλλικών, την Μπριζίτ Τρονιέ. Εκείνος ήταν 15 ετών, εκείνη 40, αλλά ήταν όμορφη, με μίνι φούστες και πολύ έξυπνη. Η Μπριζίτ παίρνει διαζύγιο και αρχίζουν να ζουν μαζί.
    Παιδεραστία: η σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με ανηλίκους
Τυχαίο; Από δω το έφερε η ελίτ που κυβερνά τον κόσμο, από κει το πήγε, όχι μόνο δεν διώχθηκε η κυρία για αποπλάνηση ανηλίκου, αλλά θα την κάνει και πρώτη κυρία της Γαλλίας, δημιουργώντας πρότυπο και νομικό προηγούμενο!
Μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα της πρώτης κυρίας τεκνατζούς, «Πρέπει ο Εμανουέλ να κερδίσει τώρα τις εκλογές. Φαντάζεστε πώς θα είμαι στη φάτσα το 2022
Η Μπριζίτ είναι σήμερα 64 ετών και ο υποψήφιος πρόεδρος είναι 39 ετών. Είναι 39 ετών και έχει ήδη εγγόνια από τη σύζυγό του, η οποία είχε ήδη δύο μεγάλα παιδιά όταν τον γνώρισε. Παιδιά μαζί δεν έχουν αποκτήσει.
Πως άλλωστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις