Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Νέα εποχή για τις ΗΠΑ – Γίνονται ενεργειακά ανεξάρτητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγκιστρώνονται και επίσημα από την καταστροφική Ατζέντα 2030.

Μεγάλη αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ, αναφορικά με την
σταδιακή ενεργειακή ανεξαρτητοποίηση των ΗΠΑ, που σηματοδοτείται από το «τέλος του πολέμου κατά του άνθρακα».
Αυτό επιβεβαιώνει και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ο οποίος με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών της προεδρίας Τραμπ τόνισε:
«Η αλήθεια είναι ότι ο Πρόεδρος Τραμπ εκπληρώνει συνεχώς τις υποσχέσεις που έκανε στον αμερικανικό λαό και η Αμερική είναι πίσω! Από τότε που αναλάβαμε την προεδρία του Trump, αγωνιζόμαστε για αμερικανικές θέσεις εργασίας και Αμερικανούς εργάτες. Τις τελευταίες 100 ημέρες, ο Πρόεδρος Τραμπ έχει καταρρίψει την γραφειοκρατία. Υπεγράφησαν περισσότερα διατάγματα για την περικοπή των κανονισμών από ποτέ άλλοτε στην αμερικανική ιστορία».
Για την σταδιακή απαγκίστρωση από την ατζέντα 2030 και τους παράλογους οικολογικούς περιορισμούς, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ συνέχισε:
«Ο Πρόεδρος Τραμπ άνοιξε ανοιχτές γεωτρήσεις. Έβαλε πίσω την Αμερική στην πορεία προς την ενεργειακή ανεξαρτησία και χάρη στον Ντόναλντ Τράμπ, ο πόλεμος στον άνθρακα τελείωσε».
Η Παλαιά Τάξη , βλέπουμε πλέον πως έχει αρχίσει να έχει σημαντικά ερείσματα στις άλλοτε αμιγώς νεοταξικές ΗΠΑ, απομακρύνοντάς τες μέρα με τη μέρα από την ατζέντα της.
Το αν αυτή η ατζέντα είναι ωφέλιμη ή όχι για τους ανθρώπους, κρίνετέ το εσείς βλέποντας το παρακάτω βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις