Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Αποκαλυπτικό : Οι Αμερικανοί έστησαν ανάχωμα στο «Απόρρητο σχέδιο» για …Ταυτόχρονη «Κάθοδο του Ερντογάν σε Συρία και Ιράκ!» (Ντοκουμέντο)

Αν πριν από λίγο καιρό αν σου έλεγαν ότι οι Αμερικανοί θα ανέπτυσσαν Δυνάμεις κατά μήκος της Συρίας και του Ιράκ για να σταματήσει την προγραμματισμένη Στρατιωτική 
ταυτόχρονη όπως αποδεικνύεται Κάθοδο των Τούρκων προς Συρία και Ιράκ δεν θα το πίστευε κανείς !
Όμως σήμερα αυτή Επιχείρηση παίρνει σάρκα και οστά και  Σουλτάνος οργίζεται και απειλεί ‘Θεούς και Δαίμονες «5
Τι συνέβη όμως και εσπευσμένα οι Αμερικανοί έστειλαν σε πρώτη φάση Τεθωρακισμένα  και Καταδρομείς στα Τουρκο-Συριακά Σύνορα ;
Αιτία είναι το «Απόρρητο Σχέδιο» που είχαν εκπονήσει οι Τούρκικες  Ένοπλες Δυνάμεις για ταυτόχρονη είσοδο σε Ιράκ και Συρία με συνδυασμό δύο   ταυτόχρονων επιχειρήσεων !
Το Απόρρητο Σχέδιο διέρρευσε και οι Αμερικανοί έστησαν ανάχωμα στην Στρατιωτική Επιχείρηση για  Κάθοδο του Ερντογάν και τα πλάνα για την Περιοχή Αλλάζουν Άρδην !
1.Μετά από το δημοψήφισμα της 16ηςΑπρ 2017, «κλείδωσε» η εντολή για επιχείρηση κατά της τρομοκρατικής φωλιά ς κατά μήκος των συνόρων.
Κατά τον πρόεδρο της Τουρκίας  Ερντογάν, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για επιχειρήσεις, ως «συνέχεια της Ασπίδας του Ευφράτη».
  • 55(Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι Αεροπορικές επιδρομές της Τουρκίας στην Περιοχή)
    Η Τουρκία έχει σχεδιάσει να πετάξει εξολοκλήρου στα σκουπίδια τον Κουρδικό διάδρομο, αποκόπτοντας το ΡΚΚ από την περιοχή της Συρίας και τις δυο περιοχές του Ιράκ, που είναι στόχοι της Τουρκίας.
    sincargrafik,nfW5yEjAqUCloDyTqobYLQΟι Μονάδες βρίσκονται σε ετοιμότητα στην περιοχή δυτικά του Καρκαμις και στα Ανατολικά, στη γραμμή Τζίζρε-Σιλόπη-Τσουκούρτζα.333
    Σύμφωνα με ληφθείσες πληροφορίες, οι δυο επιχειρήσεις στον Ευφράτη και τον Τίγρη, μπορούν να ξεκινήσουν ταυτόχρονα.
    Η Τουρκία υπό τον φόβο επιθέσεων μελών του τρομοκρατικής οργάνωσης DEAS, είχε παραλάβει και μετακομίσει τον τύμβο του Σουλεϊμάν Σαχ, από τοχωριό Καράκοζακ του νομού Μένμπιτς, στο χωρίο Εσμέ (εντός Συριακής επικράτειας),αλλά δίπλα στα σύνορα της Τουρκίας.444
    Σκέψη της Άγκυρας είναι,μετά από την εκκαθάριση του DEAS από την περιοχή, να επαναφέρει και πάλι στην προηγούμενη θέση τον τύμβο και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία.
    Σύμφωνα με πηγές ασφαλείας της Άγκυρας, οι Μονάδες που βρίσκονται στη Σιλόπη θα επιχειρήσουν προς την περιοχή Σιντζιάρ και οι Μονάδες που βρίσκονται στο Χακκάρι-Τσικούρτζα, θα κινηθούν ακριβώς προς τα νότια και θα προσβάλουν στρατόπεδα του ΡΚΚ στις περιοχές Ζαπ, Άβασιν, Τσεμτσο καιΚανιμασί (2η φάση).
    Στόχος είναι να εκκαθαριστεί η περιοχή από το ΡΚΚ,αφού τα μέλη του δραστηριοποιούνται σε ενέργειες λαθρεμπορίου και ναρκωτικών και αποκομίζουν μεγάλα κέρδη. Με τον τρόπο αυτό θα κοπούν τα έσοδα της οργάνωσης.
    Αφού εκκαθαριστούν οι περιοχές, απαλλαγμένες πλέον από τρομοκράτες, θα παραδοθούν στους Πεσμεργκά της περιφερειακής διοίκησης του Β. Ιράκ.detay1490872764
Πρώτος στόχος για τις ΤΕΔ στο Β. Ιράκ, είναι η περιοχή Σιντζιάρ (Σενγκάλ),που ονομάζεται «δεύτερο Κάντιλ», όπου έχουν συγκεντρωθεί αντάρτες τουΡΚΚ.
Η οργάνωση του ΡΚΚ, γενικά την περιοχή της Βόρειας Συρίας την ονομάζει«Ροζάβα» και η περιοχή των βουνών Σιντζιάρ, αποτελεί σύνδεσμο μεταξύ τωνκαντονιών του Ιράν και του Ιράκ και στόχος της Τουρκίας είναι η εκκαθάριση της περιοχής.
Οι αντάρτες του ΡΚΚ με την υποστήριξη των ΗΠΑ,συγκεντρώθηκαν στα βουνά Σιντζιάρ και συγκρότησαν τις «Μονάδες Άμυνας της  Σενγκάλ» και παρά τις μέχρι τώρα προειδοποιήσεις, οι ΡΚΚ δεν έχουν εγκαταλείψει την περιοχή.
Η Άγκυρα κατ’ επανάληψη έχει προειδοποιήσει την κεντρική κυβέρνηση της Βαγδάτης, όπως εκκαθαρίσει την περιοχή από τους τρομοκράτες, πλην όμως μέχρι σήμερα η Βαγδάτη δεν έκανε βήμα πάνω σ’ αυτό το θέμα.
Χιλιάδες μέσα (άρματα, ΤΟΜΠ, πυροβόλα κλπ) περιμένουν επί μήνες στην περιοχή Σιλόπης τη διαταγή, για να ενεργήσουν εναντίον στόχων της τρομοκρατίας, πέραν των συνόρων. ( πληροφορίες την …20 Απρ 2017).
Σχόλιο:»Στρατιωτικοί Αναλυτές «αλλά και τα Γενικά Επιτελεία πρέπει να λάβουν σοβαρά την κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί στην Περιοχή και να κινηθούν αναλόγως …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις