Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ρώσος στρατηγός: Οι ΗΠΑ έχουν οργανώσει πυρηνικό χτύπημα κατά Κίνας και Ρωσίας

Σοβαρότατες κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σχηματίσει και οργανώσει ένα πιθανό πυρηνικό χτύπημα εναντίον της Ρωσίας και της
Κίνας εκτόξευσε την Τετάρτη ο Ρώσος στρατηγός Βίκτορ Πόζνικιρ, αναπληρωτής επικεφαλής του κύριου επιχειρησιακού τμήματος του Γενικού Επιτελείου.
O Ρώσος στρατηγός υποστηρίζει σε δηλώσεις του πως η πυραυλική ομπρέλα που έχουν σχηματίσει οι ΗΠΑ στην Ευρώπη, στη Βόρεια Θάλασσα, αλλά και στον Ειρηνικό και Ινδικό Ωκεανό, στρέφονται εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας, αποτελώντας άμεση απειλή.
Ο Βίκτορ Πόζνικιρ τόνισε πως έγινε προσομοίωση σε υπολογιστή των συστημάτων που έχουν στήσει οι ΗΠΑ γύρω από τη ρωσική και την κινεζική ομοσπονδία, επιβεβαιώνοντας πως είναι απόλυτα ικανές να πραγματοποιήσουν ένα αιφνιδιαστικό πυραυλικό χτύπημα, ακόμη και με πυρηνικά όπλα. «Τα αποτελέσματα της προσομοίωσης δείχνουν ότι η αμερικανική πυραυλική άμυνα στρέφεται εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας»τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρώσος αναπληρωτής του επιχειρησιακού τομέα του ρωσικού Γενικού Επιτελείου.
«Οι Ρώσοι διπλωμάτες έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές»
«Οι Ρώσοι διπλωμάτες έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές την αμερικανική πλευρά, αλλά οι αιτιάσεις τους αγνοούνται καθώς οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι το σύστημα πυραυλικής άμυνας δεν στρέφεται εναντίον της Ρωσίας ή της Κίνας. Τα αποτελέσματα της προσομοίωσης, ωστόσο, τους διαψεύδουν», πρόσθεσε ο Ρώσος στρατηγός.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις