Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Δήλωση-σοκ από ζευγάρι Ινδών: «Το κορίτσι-Μόγλης είναι το παιδί μας» - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με το «κορίτσι-Μόγλη», το μικρό παιδί που βρέθηκε σε ημιάγρια κατάσταση σε δάσος στην Ινδία να ζει με μαϊμούδες.

Ένα ζευγάρι Ινδών υποστηρίζει ότι το κορίτσι αυτό, η περιπέτεια του οποίου προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, είναι το παιδί τους και ότι το έχασαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού για αγορές τον Μάρτιο του 2016.
Σύμφωνα με την Daily Mail, όπως υποστηρίζει ο 45χρονος Ramzan Ali Shah και η 35χρονη σύζυγός του Nazma, είχαν ενημερώσει τότε τις αρχές, αλλά δεν είχαν καμία ανταπόκριση.
Το ζευγάρι, το οποίο επισκέφθηκε τη Δευτέρα το κορίτσι στο κέντρο όπου φιλοξενείται, είναι τόσο σίγουρο για τον ισχυρισμό του, ώστε δηλώνει έτοιμο να υποβληθεί σε τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί ότι είναι οι βιολογικοί γονείς του παιδιού.
«Δεν μπορώ να σας εκφράσω τη χαρά μου που βρέθηκε. Νιώθω τόσο ευλογημένος που θα την πάρω πίσω, πιστεύαμε ότι είχε πεθάνει» δήλωσε ο 45χρονος.
Κατά την εκδοχή του ζευγαριού όλα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο όταν πήγε μαζί με το παιδί, το οποίο όπως λένε ονομάζεται Aliza. «Δεν είναι καλά πνευματικά. Εμείς ψάχναμε να της αγοράσουμε κάποια φάρμακα και ξαφνικά χάθηκε μέσα στο πλήθος. Την ψάξαμε παντού, αλλά δεν μπορούσαμε να τη βρούμε» περιέγραψε ο 45χρονος άνδρας τι συνέβη πριν από 13 μήνες.
Η εκδοχή αυτή για την κατάσταση του κοριτσιού «δένει» με την εκτίμηση των γιατρών που εξέτασαν το παιδί και υποστήριξαν ότι δεν είχε μείνει για μεγάλο διάστημα με τις μαϊμούδες, αλλά ότι είχε μεγαλώσει σε κανονική οικογένεια, καθώς η ανάρρωσή της μέσα σε λίγες ημέρες από τον εντοπισμό της ήταν εντυπωσιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις