Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Η Ελλάδα αποχαιρετά τα Παιδιά της!

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και οι ώρες  της  ταφής ,που η Ελλάδα  με Σπαραγμό και πόνο ψυχής θα αποχαιρετήσει τα παιδιά της !
Όπως ανακοινώθηκε, η εξόδιος ακολουθία του Ιωάννη Τζανιδάκη, θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου.
Η εξόδιος ακολουθία του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου θα τελεσθεί την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.
Η εξόδιος ακολουθία του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα θα τελεσθεί αύριο στις 12 το πρωί στη Λάρισα και η εξόδιος ακολουθία του Υπολοχαγού(ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή θα τελεσθεί αύριο στις 5:30 το απόγευμα, επίσης στη Λάρισα.
Ποιος ήταν ο Υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκηςtzanidakis
Ο Υποστράτηγος καταγόταν από την Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου ενώ μόλις πρόσφατα, τον περασμένο Μάρτιο, στις κρίσεις των αξιωματικών, είχε προαχθεί σε υποστράτηγο και τοποθετήθηκε υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα.
Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μανώλη και τον Απόστολο, οι οποίοι υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ.  Ζούσε στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1984 και ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Τεθωρακισμένων (Ανθυπίλαρχος).
Ο ανώτατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, διετέλεσε Υπασπιστής του υφυπουργού Άμυνας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη από το Σεπτέμβριο 2007 μέχρι τον Οκτώβριο 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις