Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο Παν. Λαφαζάνης εντόπισε συμβολαιογράφο και δικηγόρο που διεξήγαγαν κρυφά…

Ο Παν. Λαφαζάνης εντόπισε συμβολαιογράφο και δικηγόρο που διεξήγαγαν κρυφά…


Το κίνημα απέτρεψε παράνομους πλειστηριασμούς, εκτός αιθούσης, σε τραπεζάκια των διαδρόμων του Ειρηνοδικείου Αθηνών!


Πηγή: iskra

 


Ο Παν. Λαφαζάνης εντόπισε συμβολαιογράφο και δικηγόρο που διεξήγαγαν κρυφά σε τραπεζάκι στον διάδρομο του Ειρηνοδικείου Αθηνών, πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας.
Με παρέμβαση του Παν. Λαφαζάνη και όλων των συλλογικοτήτων και αγωνιστών απετράπη ο παράνομος αυτός πλειστηριασμός, εκτός της αιθούσης του Ειρηνοδικείου Αθηνών.
Η δικηγόρος και η συμβολαιογράφος, τα ονόματά τους είναι γνωστά αλλά δεν τα αναγράφουμε για ευνόητους λόγους, αναγνώρισαν στον Παν. Λαφαζάνη ότι διεξήγαγαν αυτόν τον πλειστηριασμό εκτός αιθούσης, αλλά νόμιμα, όπως ισχυρίστηκαν, στον ευρύτερο χώρο του Ειρηνοδικείου (!), με την διάτρητη δικαιολογία ότι η αίθουσα του Ειρηνοδικείου είχε καταληφθεί από αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.
Ο Παν. Λαφαζάνης κατήγγειλε στα Μέσα Ενημέρωσης ότι «τέτοιοι παράνομοι πλειστηριασμοί διεξάγονται στους διαδρόμους ακόμα και στις τουαλέτες του Ειρηνοδικείου, τους οποίους, δυστυχώς, καλύπτουν αστυνομία, κυβέρνηση και ένας μικρός αριθμός δικηγόρων και συμβολαιογράφων». Ταυτόχρονα ο Παν. Λαφαζάνης κατήγγειλε «την έλευση ιρλανδικού fund με αποστολή να εκπλειστηριάσει εκατοντάδες σπίτια το επόμενο διάστημα».
Στην Αττική ακυρώθηκαν 69 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.
Στην κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Αθήνας, όπου ακυρώθηκαν 31 πλειστηριασμοί, συμμετείχε μπλοκ δεκάδων μελών της ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου της Παν. Λαφαζάνη. Επίσης συμμετείχαν μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, των πρωτοβουλιών Ζωγράφου και Αιγάλεω κατά των πλειστηριασμών, του ΕΠΑΜ, της Πλεύσης Ελευθερίας και από άλλες κοινωνικές συλλογικότητες.
Στη Θεσσαλονίκη ο συντονισμός συλλογικοτήτων της πόλης απέτρεψε για άλλη μία φορά τους πλειστηριασμούς με την μαχητική παρουσία πλήθους ενεργών πολιτών.
Οι συμμετέχοντες στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών, διατράνωσαν για άλλη μια φορά τη θέλησή τους να συνεχίσουν τους αγώνες τους μέχρι να σταματήσουν οριστικά την αρπαγή, από τους τραπεζίτες και το μνημονιακό κράτος, πρώτων κατοικιών, οικοπέδων, χωράφιων και καταστημάτων των υπερχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών και των κατεστραμμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτών.
Επίσης διαμήνυσαν, στους δανειστές και στην κυβέρνηση ότι, όπως εδώ και τόσους μήνες σταματούν τους πλειστηριασμούς στα ειρηνοδικεία, έτσι θα βρουν τρόπους να αποτρέψουν και τους προωθούμενους, από την κυβέρνηση, τη μνημονιακή “αντιπολίτευση” και τους δανειστές, ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις