Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

EXPOSEC-DEFENSEWORLD: 5ο Συνέδριο για την Άμυνα και την Ασφάλεια

Η Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Γενικής
Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) το 5ο Ετήσιο Συνέδριο για την αμυνα και την Ασφάλεια “EXPOSEC-DEFENSEWORLD” | Moving toward a dynamic Defense & Security Policy. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.  
Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ), την Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροναυπηγικής και Άμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) και το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ).
 Στόχος του συνεδρίου είναι η συμβολή στη χάραξη στρατηγικής για την αποτελεσματική θωράκιση της χώρας σε επίπεδο άμυνας και εσωτερικής ασφάλειας.
 Η δημιουργία συνεργειών, η ορθολογική αξιοποίηση των δυνατοτήτων της χώρας, η μεταφορά εξειδικευμένης γνώσης και η ανταλλαγή εμπειριών μπορούν να αποτελέσουν τη λύση, όχι μόνο για την κάλυψη των αμυντικών/επιχειρησιακών απαιτήσεων της χώρας αλλά και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των σύνθετων απειλών που καλείται να  διαχειριστεί, με στόχο τη διασφάλιση ενός σταθερού κλίματος ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.
 Κατά την έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει Κεντρική Ομιλία ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας,, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης καθώς και υψηλόβαθμο στέλεχος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα ενώ υψηλού  επιπέδου ομιλητές από την ακαδημαϊκή, την πολιτική και την επιχειρηματική κοινότητα έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ως ομιλητές στις ακόλουθες συνεδριακές ενότητες:
  • Η Ελλάδα εν μέσω γεωπολιτικών προκλήσεων
  • Ο ρόλος των ενόπλων δυνάμεων στη σταθερότητα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου
  • Ασφάλεια και Σταθερότητα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και οι Προκλήσεις για την Ελλάδα: Η Οπτική των Πολιτικών Εκπροσώπων
  • ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Η σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ κράτους και βιομηχανίας για μια επιτυχημένη εξωστρεφή πολιτική
  • Η Κυβερνοασφάλεια Σήμερα: Απειλές και Επιθέσεις στον Κυβερνοχώρο
  • Οι επιπτώσεις της μεταναστευτικής κρίσης στην εθνική ασφάλεια: Διαχείριση και Προστασία
  • Ριζοσπαστικοποίηση, Τρομοκρατία και Οργανωμένο Έγκλημα: Συνεργασία και Αποτελεσματικότητα
  • Έρευνα και Καινοτομία για την Ασφάλεια και την Άμυνα
 Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα το βρείτε ΕΔΩ
Sponsor: Lockheed Martin Aeronautics
Contributors: INTEROPERABILITY SYSTEMS INTERNATIONAL (ISI) S.A. & IDE – INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS
 Communication Sponsors: Η Εφημερίδα των Συντακτών και τα περιοδικά: Άμυνα και Διπλωματία, Business Partners, Ελληνική Άμυνα και Τεχνολογία, IT Security, Security Manager, Πτήση και Διάστημα και η Pronews
Online Communication Sponsors: CNN Greece, Defenceline.gre-Amyna.comMilitaire.grOnalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις