Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Σφοδρές συγκρούσεις σε Σερβία και Σκόπια: Μαίνεται ανελέητος πόλεμος MI6, CIA, BND, Aλβανών, Κροατών, Σέρβων και Ρώσων!

Πάντα πίσω από τέτοιες ανώμαλες και επικίνδυνες καταστάσεις, όπως οι  αλυτρωτικού χαρακτήρα κινήσεις των Αλβανών στα Βαλκάνια με την προσπάθεια δημιουργίας της
αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας» ήταν η δύση και τώρα συγκεκριμένα οι Βρετανοί της MI6.
Τρομαχτικές πληροφορίες έδωσαν στην δημοσιότητα οι Σέρβοι αποκαλύπτοντας έναν πόλεμο που έχει ήδη ξεκινήσει κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας με βίαιες συγκρούσεις πρακτόρων Βρετανών-Αμερικανών-Γερμανών-Αλβανών εναντίον Σέρβων και Ρώσων.
Με βάση τα σενάρια και τις μεθόδους ενεργείας από την προπαγάνδα και τα μέσα ενημέρωσης στα Βαλκάνια για την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», και συγκεκριμένες πληροφορίες φιλικών διπλωματικών πρεσβειών ( Ρωσία) , υπάρχουν στοιχεία «παρέμβασης» της  βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών  MI6, αναφέρουν Σέρβοι αξιωματούχοι.
Το τεράστιο δίκτυό της MI6 έχει αναπτυχθεί στο Κοσσυφοπέδιο, την Αλβανία και τη Σερβία για περισσότερα από 25 χρόνια και είναι βέβαιο ότι με την πολιτική και τις πληροφορίες των Βρετανών δρουν οι Αλβανοί και ειδικά  ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα.
Μέρος αυτής της πολιτικής ήταν και η ύπαρξη Βρετανού «συμβούλου» του Έντι Ράμα , ο οποίος πριν ήταν έμπιστος του πρώην Βρετανού  πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ.
Οι πράκτορες  της αλβανικής μυστικής υπηρεσίας SIK (Shërbimi informativ  Kombëtar-Shik), με την βοήθεια Βρετανών πραγματοποιούν εδώ και μεγάλο διάστημα εκστρατεία και επιχειρήσεις για την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» την οποία «εξαπλώνει» καθημερινά  ο πρόεδρος  του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι μαζί με τον πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών και αρχηγό  κόμματος Kandri Veseli.
Εκατοντάδες μέλη των δυνάμεων πολιτοφυλακής του Κοσσυφοπεδίου εκπαιδεύονται στον «ειδικό και ψυχολογικό πόλεμο», ενώ εκατοντάδες άλλοι που σχετίζονται με φατρίες της αλβανικής μαφίας στην ΕΕ δρουν παρασκηνιακά σε συνεργασία με τα μέλη των  μυστικών  υπηρεσιών  της Γερμανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Πρόκειται για επεισόδιο που μοιάζει με το γνωστό από την τηλεόραση «Game of Thrones» με την συνδρομή της  CIA , της MI6 και της BND πάνω από την αλβανική SIK.
MI6, CIA και BND είναι αυτές που συμβάλουν με την δράση τους επιθυμώντας να βάλουν στα Βαλκάνια το «φυτίλι της κρίσης», με  στόχο  την εκδίωξη της Ρωσίας από την περιοχή κάτι που τους έχει φοβίσει πάρα πολύ .
Βρετανικές, Γερμανικές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σε αγαστή συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας και της Κροατίας  «ενορχηστρώνουν» κατάσταση αποσταθεροποίησης σε  Σερβία και  ΠΓΔΜ .
Απέναντι τους έχουν λάβει θέσεις μάχης Σέρβοι και Ρώσοι.
 Ο Πρωθυπουργός της Σερβίας και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς πιστεύουν  ότι δηλώνουν με μια φωνή : «ότι είναι προφανές πίσω από όλα ευρίσκεται  μια καλά συντονισμένη δράση και των  πολιτικών τόσο από την Αλβανία όσο και από την επικράτεια του Κοσσυφοπεδίου αλλά και Αλβανοί από την κοιλάδα του Πρέσεβο, και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».
 Ο Σέρβος πρωθυπουργός ρωτά «γιατί αυτή τη στιγμή; «Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για αποσταθεροποίηση στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια, και αυτό οφείλεται στον λήθαργο της ΕΕ, την τουρκική διείσδυση, την απειλή  των μεταναστών ενώ  Έντι Ράμα και Χασίμ Θάτσι,  εμπλέκονται σε ζητήματα  διαφθοράς και εγκληματικές δραστηριότητες.»
Ο Βούτσιτς δηλώνει ότι ανησυχεί με την ανακάλυψη των ιχνών ξένων  υπηρεσιών πληροφοριών και την διασύνδεση τους με φορείς από την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο.
Ο ίδιος δηλώνει για το θέμα : «Αυτό είναι πίσω από όλα και αφορά μια από τις  σημαντικότερες παγκόσμιες δυνάμεις που λειτουργεί  ως  «μυστικός  μεσίτης» και ενορχηστρώνει τα πάντα.
Πρόκειται για μια από τις πιο ισχυρές  υπηρεσίες  ασφαλείας στην Ευρώπη και τον κόσμο, την βρετανική MI6.
Η όλη εκστρατεία έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει ένα κύμα πολιτικών και εθνοτικών ταραχών και αντιδράσεις, οι οποίες όχι μόνο θα αποσταθεροποιήσουν τα Βαλκάνια αλλά θα θέσουν σε  πίεση  τη Σερβία και την κυβέρνησή της  από τα Τίρανα, την Πρίστινα και από Αλβανούς πολιτικούς από τη νότια Σερβία.
Σφοδρές συγκρούσεις σε Σερβία και Σκόπια: Μαίνεται ανελέητος πόλεμος MI6, CIA, BND, Aλβανών, Κροατών, Σέρβων και Ρώσων! - Εικόνα0
Ο στόχος είναι η πρόκληση αντιδράσεων στη Σερβία, στην λειτουργία του στρατού και της αστυνομίας στα νότια της Σερβίας και στα σύνορα του Κοσσυφοπεδίου, μαζί με  την δημιουργία κλίματος ταραχών στο Κοσσυφοπέδιο θέλοντας  να επιταχυνθεί η απόφαση σχετικά με τη νομιμοποίηση του Στρατού του Κοσσυφοπεδίου .
Αυτό είναι το σενάριο για τον συμβιβασμό μεταξύ της Σερβίας και την πίεση που θα ασκηθεί στους Σέρβους στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο για την πρόληψη απόσχισης», κατέληξε ο ίδιος.
Ένας βασικός σύμβουλος των ειδικών επιχειρήσεων της μυστικής υπηρεσίας του Κοσσυφοπεδίου είναι ένας απόστρατος στρατηγός και πρώην- μαριονέτα του Βρετανού αξιωματούχου William Walker, του οποίου τα  προγραμματισμένα πολιτικά παιχνίδια στο Ρατσάκ,  άνοιξαν το δρόμο για στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ εναντίον της Σερβίας το 1999.
Η Βρετανική MI6 θέλει να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στα Βαλκάνια ενώ η πολιτική της Βρετανίας επικεντρώνεται σε μια «ηχηρή εμφάνιση», παρά την έξοδο από την ΕΕ.
Βρετανοί αξιωματικοί πληροφοριών και πρώην μέλη της SAS εκπαίδευσαν τους Αλβανούς «κομάντος» των Σωμάτων Προστασίας του Κοσσυφοπεδίου.
Έτσι όλα τα σχέδια είναι σε πλήρη εξέλιξη για την δημιουργία κλίματος σύγκρουσης , ταραχών , πολέμου για να επέλθει η επέμβαση του ΝΑΤΟ και η προσπάθεια εκδίωξης των Ρώσων, καταλήγουν οι Σέρβοι.
Το μόνο που απομένει είναι να έρθουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία με τους νεκρούς καθώς ο υπόγειος πόλεμος μαίνεται και είναι σφοδρότατος.
Ο Β. Πούτιν γνωρίζει όμως τι ακριβώς διαδραματίζεται και σήμερα μόλις με πρόσχημα την εγκατάσταση μονάδων του ΝΑΤΟ στην ΕΕ , ….ετοιμάζει να κάνει κάτι που τους το είχε τάξει από παλαιά και αφορά την αποστολή ρωσικών επίλεκτων δυνάμεων σε Βοσνία ( σερβικό κομμάτι) , Σερβία και Κοσσυφοπέδιο.
Σφοδρές συγκρούσεις σε Σερβία και Σκόπια: Μαίνεται ανελέητος πόλεμος MI6, CIA, BND, Aλβανών, Κροατών, Σέρβων και Ρώσων! - Εικόνα1
Το σενάριο αυτό μπορεί να ακούγεται απίθανο αλλά είναι αληθινό , ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μακρινό 1999 και παρά τα  «χάλια τότε» της Ρωσίας, δύο μονάδες αλεξιπτωτιστών εισέβαλαν στο αεροδρόμιο της Πρίστινα εντελώς αιφνιδιαστικά , προκαλώντας «εγκεφαλικό» στο ΝΑΤΟ.
Όταν οι Αμερικανοί έστειλαν Βρετανούς αξιωματικούς να τους ζητήσουν να αποχωρήσουν , οι Ρώσοι αφού τους έβρισαν τους έτειναν τις κάνες των ΤΟΜΑ που παρατάξει στην περιοχή και οι Βρετανοί φυσικά αποχώρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις