Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

O Musliu αναφέρεται στο Τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο – θα καεί η Σερβία, η ΠΓΔΜ, η Ελλάδα και το Μαυροβούνιο.

Απευθύνει έκκληση για ένα τρίτο βαλκανικό πόλεμο. Αυτή είναι μια συνέχεια των όσων έκανε ο Έντι Ράμα, και συνέχισε  ο Χασίμ Θάτσι, είναι μια πρόσκληση σε ένα τρίτο
Βαλκανικό πόλεμο για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.
Όποιος νομίζει ότι ο πόλεμος θα γίνει μόνο στο έδαφος της Σερβίας ξεχνά ότι η Μεγάλη Αλβανία επεκτείνει στα Σκόπια και την Ελλάδα και το Μαυροβούνιο.
Ο Πρόεδρος της Συνέλευσης του Μπουγιάνοβατς, Γιονούζ Μουσλίου συνεχίζει με προκλήσεις και υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα,  υποσχέθηκε ότι η κοιλάδα του Πρέσεβο θα προσαρτηθεί στο Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία. Ισχυρίζεται ότι οι Αλβανοί στη νότια Σερβία 
έχουν την υποστήριξη του Ράμα, για την καταστροφή της συνταγματικής τάξης της Σερβίας και ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται το έργο της δημιουργίας μιας Μεγάλης Αλβανίας.
Ο Μουσλίου είπε ότι η Αλβανία θα ενωθεί με το Κόσοβο,το Πρέσεβο,τη Μεντβέντια και το Μπουγιάνοβατς.
Ερωτηθείς αν είναι ενήμερος γι αυτές τις καταστάσεις ο Μουσλίου είπε ότι το Π΄ρεσεβο ήταν περιοχή του Κοσόβου.Οι Σέρβοι πρέπει να κατανοήσουν ότι ανήκει σε μας.Θα είναι ευγνώμονες αν δεν ζητήσουμε και τη Νις.
Θα γίνει ο 3ος Βαλκανικός πόλεμος για να σχηματιστεί η Μεγάλη Αλβανία και αυτός ο πόλεμος εκτός από τη Σερβία θα συμπεριλάβει την Ελλάδα,το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα είπε ότι αν η Αλβανία δεν μπει στην ΕΕ τότε θα ενωθεί με το Κόσοβο και συνέχισε ο πρωθυπουργός από το Κόσοβο,ο Χ.Θάτσι,ότι αν ούτε το Κόσοβο μπει στην ΕΕ τότε όλοι οι Αλβανοί θα ζήσουν σε ένα ενιαίο κράτος,τη Μεγάλη Αλβανία.
Ο πρώην επικεφαλής της WBA Στογιάνοβιτς,ισχυρίζεται ότι ο UCK δεν έχει αφοπλιστεί και ότι έχει 3.000 στρατιώτες με ελαφρύ οπλισμό και 16 αεροσκάφη MIG-21.Υπάρχουν Κινέζικα όπλα πεζικού,αλλά περιμένει ενισχύσεις από την Τουρκία σε εξοπλισμούς για να δράσει.
vecer.mk
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑΝΗ VECER : corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις