Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Survivor: Πώς έμαθε η παραγωγή για το κλεμμένο φαγητό; Όλη η αλήθεια για το «ρουφιάνο» Χανταμπάκη

Survivor: Σάλο έχει προκαλέσει στο τηλεοπτικό - και όχι μόνο - κοινό η αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη στο χθεσινό συμβούλιο,
η οποία ενίσχυσε τις βάσεις των υποψιών γιατί κάποιοι από τους παίκτες του Survivor δεν έχουν αδυνατήσει και... τόσο!
Σύμφωνα λοιπόν με τον παρουσιαστή, η παραγωγή έχει δεχθεί καταγγελίες από ντόπιους ότι ορισμένοι παίκτες έκαναν… επιδρομή και πλιάτσικο σε κοντινό χωριό, κλέβοντας φαγητό!
Ο Τανιμανίδης έκανε μάλιστα λόγο για τρία περιστατικά, δύο με πρωταγωνιστές παίκτες των Διασήμων και ένα με παίκτη των Μαχητών, τα οποία μάλιστα παραδέχθηκαν και οι δύο ομάδες, ομολογώντας πάντως ότι το μόνο που... καρπώθηκαν ήταν δύο καρβέλια και ένα σάντουιτς σε κάποια στιγμή αδυναμίας ή υπερβολικής πείνας.
«Δεν νομίζουμε πως ένα καρβέλι για δώδεκα άτομα έκανε τη διαφορά», υποστήριξαν τόσο ο Γιάννης Σπαλιάρας, όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν εκ μέρους των δύο ομάδων, χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθούν οι ένοχοι, παρά μόνο ότι (όπως άφησαν να εννοηθεί) η απόφαση ήταν κοινή ή τουλάχιστον γνώριζαν όλοι...
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής δεν έμεινε μόνο στην κλοπή, αλλά έκανε λόγο μέχρι και για ανταλλαγές προϊόντων (όπως παπούτσια!!!) με φαγητό, προειδοποιώντας όλους τους παίκτες πως αν επαναληφθεί θα δεχθούν κυρώσεις, αφού κάτι τέτοιο, εκτός από παράνομο, είναι και εκτός κανόνων του ριάλιτι επιβίωσης…
Δείτε το βίντεο:


Με αυτήν την αποκάλυψη, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε το έναυσμα για ένα ακόμη πάρτι στα social media με… καλεσμένο (ποιον άλλον;) τον Στέλιο Χανταμπάκη.


Οι περισσότεροι χρήστες μάλιστα υποστήριζαν ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το θέμα βγήκε στην επιφάνεια λίγο μετά την αποχώρηση του πιο «μισητού» (αν κρίνουμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) παίκτη. Δεν ήθελαν έτσι και πολύ να του κολλήσουν τη ρετσινιά του… ρουφιάνου!
Ο Στέλιος Χανταμπάκης έσπευσε ωστόσο να αναρτήσει ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram, αδειάζοντας ουσιαστικά την παραγωγή του παιχνιδιού και αναφέροντας πως δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο ένοχος.
Αποκάλυψε, δε, ότι η παραγωγή του Survivor γνώριζε για το περιστατικό από την πρώτη ημέρααπειλώντας εμμέσως και πολύ διακριτικά για αποκαλύψεις!
Στην ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη, την οποία πάντως λίγες ώρες αργότερα κατέβασε περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο, έγραφε:
«Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο… και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας… ό,τι γίνεται στο Survivor, μα ό,τι γίνεται, η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης, όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν «και αυτό». Για να μην παρεξηγηθώ και βγω «Άγιος», ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει… Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Acun Medya».




http://www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/787389/survivor-pos-emathe-i-paragogi-gia-to-klemmeno-fagito-oli-i-alitheia-gia-to-royfiano-xantampaki#ixzz4euUWat5t

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις