Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

“Κόβονται” θέσεις εξωτερικού οι 11 από το επιτελείο Κωσταράκου! Κοντά στα 2 εκ. κέρδος

Δεκάδες θέσεις εξωτερικού στις οποίες υπηρετούσαν στρατιωτικοί “κόβονται” ή συγχωνεύονται στην προσπάθεια συμμαζέματος που έχει εξαγγείλει μήνες τώρα μέσω
Militaire.gr o ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Συνολικά εξοικονομούνται χρήματα που μέχρι στιγμής φθάνουν το 1.887.757 ευρώ! Υπάρχει δυνατότητα για ακόμη περισσότερα.
Το πιο ενυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ανάμεσα στις θέσεις που καταργούνται περιλαμβάνονται 11 από τις 21 στο επιτελείο του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ Μιχάλη Κωσταράκου. Πόσο είναι το ετήσιο κόστος αυτών των 11 θέσεων; 712.757 ευρώ!
Τουλάχιστον μάθαμε πόσο κοστίζουν οι 11 θέσεις του επιτελείου. Κάποια στιγμή θα μάθουμε και το συνολικό κόστος. Θα βγει κάποια στιγμή κι άλλη Κοινή Υπουργική Απόφαση σαν κι αυτή από την οποία μάθαμε το κόστος.
Το ερώτημα το ΄χουμε θέσει: τι έχει κερδίσει η χώρα από το γεγονός ότι πήραμε αυτή η θέση;
Το επόμενο ερώτημα είναι για στρατιωτικούς που γνωρίζουν: Τι συντηρούσαμε με 712.757 ευρώ; Όπως μας λένε στρατηγοί “ένα ολόκληρο Σώμα Στρατού”.
Βέβαια να επισημάνουμε ότι όπως αναφέρει το άρθρο 2 της απόφασης “η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει  “μετά τη λήξη της θητείας των εκεί υπηρετούντων κατά την έναρξη ισχύος της παρούσης στελεχών θα ισχύσουν από 1-1-2018″!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις