Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ 150 "ΣΚΛΗΡΟΙ" ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!!! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ( ; )

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα από το Live info, στη στήλη "Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα" έχει τίτλο "ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ 150 ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ", όπου αναφέρεται στο νόμο Παρασκευόπουλου εξαιτίας του οποίου έχουν αφεθεί δεκάδες επικίνδυνοι κακοποιοί οι οποίοι και...

συνεχίζουν τη δράση τους. Η εφημερίδα αναφέρει την περίπτωση του σκληρού Αφγανού που το 2013 στην Κέρκυρα,  πέταξε από γκρεμό ύψους 10 μέτρων μια νεαρή κοπέλα. Τον έκλεισαν στη φυλακή και μετά από λίγο διάστημα λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου αφέθηκε ελεύθερος για να μεταβεί στη Γερμανία και να δολοφονήσει 19χρπονη φοιτήτρια της ιατρικής στο Φράϊμπουργκ! 
Άλλη χαρακτηριστική περίπτωση είναι η προ ενάμιση μηνός απόπειρα σκληρών αλλοδαπών κακοποιών να ληστέψουν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον 8ο όροφο πολυκατοικίας. 
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη δημοσίευση του νόμου Παρασκευόπουλο0υ μέχρι και σήμερα έχουν αποφυλακιστεί 150 "σκληροί" κακοποιοί αλλοδαποί, πολλοί από τους οποίους συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση. Το προεδρείο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής κατέθεσε έγγραφη αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σχετική με το θέμα. 
Μάλιστα ειπώθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ υπό μορφήν ερωτήματος, αν και ο παραλίγο δολοφόνος της Μυρτώς, ο σκληρός κακοποιός προβλέπεται να αποφυλακιστεί με βάση τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου! 
Αυτή είναι η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ! Οι πολίτες στο έλεος των κακοποιών, οι οποίοι αποφυλακίζονται για να μουν στις φυλακές Έλληνες πολίτες!

ΠΗΓΗ indobserver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις