Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 16/5/15

Προκειμένου να λύσουμε κάποιες απορίες, για το τι λέει τελικά η συμφωνία της 16/5/2015 και την επικαλούνται όλοι με τον δικό τους τρόπο,και στην οποία αναφέρεται μετ’ επιτάσεως ο κ.Σόϊμπλε, ας δούμε,πως περιγράφεται στο 3ο μνημόνιο, που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΕΣ οι παρατάξεις του….. Δημοκρατικού τόξου της Βουλής,πλην ΚΚΕ:
«Η πιθανή ελάφρυνση του χρέους θα εφαρμοστεί μετά το τέλος του προγράμματος στα μέσα του 2018 και ο τρόπος θα αποφασιστεί από το Eurogroup και με βάση την αναθεωρημένη Ανάλυση Βιωσιμότητας του Χρέους και σε συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, υπό την αίρεση της πλήρους εφαρμογής του προγράμματος».
Το κείμενο στα αγγλικά:
«The possible debt relief will be delivered at the end of the programme in mid-2018 and the scope will be determined by the Eurogroup on the basis of a revised DSA in cooperation with the European Institutions for purposes of taking into account the European policy framework, subject to full implementation of the programme.».
Μετά από αυτό για ποια ελάφρυνση χρέους μας μιλάνε και γιατί μας κοροϊδεύουν ασύστολα?????
Το σενάριο που θα πέσει στο τραπέζι και θα αποδεχτεί η Κυβέρνηση είναι ήδη γραμμένο και συμφωνημένο:
Θα αποδεχθούν ένα πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% ως το 2022, το οποίο θα υποχωρήσει στη συνέχεια στο 1,8% αντί για 2,2% την περίοδο 2023-2060. Επίσης μια επιμήκυνση των μέσων ωριμάνσεων των ευρωπαϊκών δανείων κατά 15 έτη, και με το κερασάκι στην τούρτα “κλείδωμα” του επιτοκίου στο 1% ως το 2050 του συνολικού χρέους κ απόσβεση του με μιση μονάδα του ΑΕΠ…
Μας λένε ΗΛΙΘΙΟΥΣ και μας φτύνουν κατάμουτρα και νομίζουμε οτι ψιχαλίζει!!!!
ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ DELETE ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις