Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Ο Ν.Μαριάς στο Ε.Κ. χαιρετίζει τη σημερινή απεργία (17/05/2017)

Στρασβούργο, 17/5/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ


Ο Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή χαιρετίζει τη σημερινή απεργία.


Υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, γι’ αυτό και ο Ελληνικός Λαός με την απεργία της Τετάρτης 17.05.2017 στέλνει  ηχηρό μήνυμα αντίστασης και αγώνα σε κυβέρνηση και τρόικα, είπε ο  Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο  ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»  Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς μιλώντας στη Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο τη Δευτέρα 15.05.2017.

Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς «η αναλγησία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει χτυπήσει πλέον κόκκινο μια και μετά τα μνημονιακά μέτρα που προωθούν στην Ελληνική Βουλή για ψήφιση αυτή την εβδομάδα ανοίγει ο δρόμος για ένα νέο Κοινωνικό Αρμαγεδδώνα. Υπό τις εντολές της τρόικας νομοθετούνται μέτρα για το διάστημα 2019 – 2020 ύψους 4,6 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία θα φτάσουν στα 4,9 δισεκατομμύρια ευρώ το 2021. Μέτρα που πετσοκόβουν τις ήδη μειωμένες και πενιχρές συντάξεις καθώς και το αφορολόγητο, ανοίγοντας το δρόμο στη φορολεηλασία του Ελληνικού Λαού».

Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Ταυτόχρονα τα περίφημα αντίμετρα είναι στάχτη στα μάτια που θα εφαρμοστούν μόνο υπό τη σύμφωνη γνώμη της τρόικας και υπό τον όρο ότι θα έχει ξεζουμιστεί ο Ελληνικός Λαός και θα έχουν ξεπουληθεί η ΔΕΗ και τα λιμάνια της χώρας».

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Όμως ο Ελληνικός  Λαός  με την απεργία της Τετάρτης ετοιμάζεται τα στείλει σε τρόικα και κυβέρνηση ηχηρό μήνυμα αντίστασης και  αγώνα γιατί υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».

Tο βίντεο με την ομιλία του Νότη Μαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις