Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Πρόσφυγας Συριος έκρυβε στο στομάχι του 1800 δολάρια ...

Βρήκαν 1800 δολάρια μέσα στην κοιλιά της Σύριας πρόσφυγα που τράπηκε σε φυγή στην Ευρώπη
-----------------

Ολλανδοι γιατροί βρικαν λεφτά κρυμμένα μέσα στο στομάχι προσφύγα από τη Συρία, παραπονέθηκε για τα συμπτώματα της έμετος και ακραίο πόνο στην κοιλιά της.
Οι γιατροί είπαν ότι σύμφωνα με την daily mail " πρόσφυγας στην ηλικία των 32 ετών. Έκρυψε τις οικονομίες της και όλα της τα λεφτά στο στομάχι της για το φόβο της λήστειας ενώ εκανε ένα επίπονο ταξίδι από τη Συρία προς την Ευρώπη.
Οι γιατροί βρήκαν ένα εκτιμώμενο ποσό των $ 1800 καταπιε 26 σακούλες πριν κάνει το ταξίδι της...
Πρόσφυγες που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην επικοινωνία με την ιατρική ομάδα από το πανεπιστήμιο του leiden, στην Ολλανδία, επειδή όχι μόνο του την βαθιά του γνώση στην αραβική γλώσσα τι αναγκαστική ιατρική ομάδα να προσλάβει έναν μεταφραστή για να συνδεθείτε με ένα συγκεκριμένο πρόσφυγας να δω τα ιατρικά του αρχεία.
Ο πρόσφυγας να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μετά την αποτυχία των γιατρών στην εξαγωγή χρημάτων μέσω κυάλια μετά τον εντοπισμό το ελαστικό τσάντες πορτοφόλι μέσα της λεφτά μέσα από ακτίνες χ.
Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο πρόσφυγας είναι αναρρώσει πλήρως και επέστρεψε τα λεφτά του και τις οικονομίες του..

العثور على 1800 دولار داخل بطن لاجئ سوري فر إلى أوروبا
-----------------
عثر أطباء هولنديون على أموال مخبأة داخل معدة لاجئ سوري أشتكى من أعراض ألقيء والألم الشديد في بطنه.
وقال الاطباء حسب صحيفة “ديلي ميل” البريطانية إن اللاجئ البالغ من العمر 32 عاما خبأ مدخراته وكل أمواله داخل معدته خوفا من تعرضه للسرقة أثناء قيامه برحلة شاقة من سوريا إلى أوروبا.
ووجد الأطباء مبلغا يقدر بنحو 1800 دولار محفوظة في 26 كيسا صغيرا ابتلعهم قبل أن يقوم برحلته المحفوفة بالمخاطر
وواجه اللاجئ صعوبة في التواصل مع الفريق الطبي التابع لجامعة لايدن في هولندا بسبب عدم إجادته سوى اللغة العربية ما أجبر الفريق الطبي على توظيف مترجم خاص للتواصل مع اللاجئ لمعرفة سجله الطبي.
وخضع اللاجئ إلى عملية جراحية، بعد فشل الاطباء في استخراج الاموال عن طريق المنظار وذلك بعد تحديد مكان الاكياس المطاطية التي حفظت بداخلها الاموال من خلال الاشعة السينية.
وأكد الاطباء أن اللاجئ تعافى تماما واستعاد امواله ومدخراته..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις