Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ: ΒΛΑΝΤΑ, ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 22.5.2017 O EΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΕ…

…. ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ;

Αγαπητέ Βλάντα, σήμερα μια πηγή μου που έχει σχέση με το Δικαστήριο Σμύρνης και
συγκεκριμένα με το 27ο Τμήμα Ποινικών Υποθέσεων, με πληροφόρησε ότι δικάστηκε ο τζιχαντιστής Αλπαρσάλν Τσελίκ, ο οποίος στις 24 Νοεμβρίου 2015, δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Ρώσο πιλότο του SU-24 που πριν λίγο είχε καταρριφτεί πάνω από την Συρία.
Ο εγκληματίας Τσελίκ, που λες αγαπητέ Βλάντα, έφαγε μόλις πέντε χρόνια και θα είχε βγει από την φυλακή, αλλά βλέπεις κάθεται μέσα αναγκαστικά γιατί εκκρεμούν κι άλλες κατηγορίες εναντίον του για άλλες υποθέσεις!
Μάλιστα ο Τσελίκ στο δικαστήριο απ’ ότι πληροφορήθηκα, παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που δολοφόνησε τον Ρώσο πιλότο, με την αιτιολογία ότι επί πέντε λεπτά βομβάρδιζε θέσεις Τουρκμένων στην περιοχή, κι έτσι, χρησιμοποιώντας όπλα που βρέθηκαν εντός της οικίας του Τσελίκ, τον καθάρισε άνανδρα καθώς έπεφτε με το αλεξίπτωτο, κατά παράβαση διεθνών κανόνων σε εμπόλεμη περίοδο.
Πως θα δικαιολογήσεις τώρα Βλάντα στους γονείς του νεαρού Ρώσου πιλότου, τα κολλητηλίκια σου με τον ημιπαράφρονα Ερντογάν; Τις πωλήσεις των S-400 σε έναν ημίτρελο ηγέτη; Τι θα πεις αλήθεια, ότι τους πουλάς εξελιγμένη ρωσική τεχνολογία για να καταρρίπτουν περισσότερα … ρωσικά μαχητικά;
Πέντε χρόνια Βλάντα, θα έτρωγε φυλακή στην Ελλάδα, κάποιος που σκότωσε ένα ψυχρώ ένα σκυλί ή μια γάτα! Για έναν άνθρωπο που βρισκόταν μάλιστα σε αδυναμία να υπερασπίσει τον εαυτό του, θα είχε φάει ισόβια!
Βλάντα … περαστικά!!!
ΥΓ
Περαστικά και σε όσους περιμένουν ακόμα το «ξανθό γένος» που … όλο μας σώνει κι όλο μας χαντακώνει !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις