Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Πάτρα: Ανήλικοι μαχαιρώνουν για... ψύλλου πήδημα - 27χρονος κόντεψε να χάσει τη ζωή του από «καμάκι»

Συνελήφθησαν δύο αγόρια και μία κοπέλα για το αιματηρό επεισόδιο που έγινε στο κέντρο της πόλης


Άγρια και οργισμένα νιάτα στην Πάτρα, με 18χρονα και 16χρονα παιδιά να μην διστάζουν να επιτεθούν, ακόμα και με αιχμηρά αντικείμενα, για… ψύλλου πήδημα.

Το περιστατικό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην συμβολή των οδών Γεροκωστοπούλου και Ηφαίστου στο κέντρο της Πάτρας, επιβεβαιώνει ότι το… αίμα βράζει, με ανηλίκους να προχωρούν σε εγκληματικές ενέργειες.

Ένας 27χρονος κόντεψε να χάσει την ζωή του, επειδή πείραξε και έκανε «καμάκι» σε μία κοπέλα 16 ετών. Στο σημείο έφτασαν δύο αγόρια της παρέας της κοπέλας ένας 18χρονος και ένας 16χρονος, με τον ανήλικο να τραυματίζει σοβαρά στον θώρακα, τον 27χρονο μαχαιρώνοντας τον, πιθανότατα με ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας.

Ο 27χρονος χρειάστηκε να χειρουργηθεί και ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο. Ωστόσο, συνελήφθησαν οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες, όπως επίσης και η κοπέλα, ενώ θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πατρών.

Σύμφωνα με την δικογραφία τα δύο αγόρια αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και η κοπέλα της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κατηγορούνται και οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις