Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ο πλήρης σεξουαλικός οδηγός: 38 στάσεις για να κάνεις το σεξ της ζωής σου! Φέτος!!!

Οκ, μπορεί να είσαι από τους τυχερούς που κάνουν σεξ αρκετά συχνά, αλλά η ρουτίνα είναι μία παγίδα στην οποία όλοι μπορεί να πέσουν, ειδικά όταν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση.

Αν ψάχνεις ιδέες να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, αυτός ο αναλυτικός οδηγός με τις 38 εικονογραφημένες στάσεις θα σου δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι, με έξτρα tips αλλά και όσα έχει να σου προσφέρει η κάθε μία από αυτές, για να περάσεις ένα 2017 μέσα στο πάθος.
Ιδού λοιπόν:

Ιεραποστολικό

Η στάση που θέλει τον άντρα από πάνω, έτσι ώστε ο ένας να έχει απέναντι του τον άλλο είναι η πιο γνωστή και κλασσική από όλες. Η άμεση οπτική επαφή, η αίσθηση κυριαρχίας του άντρα, η δυνατότητα να βλέπεις την διείσδυση και να μπαινοβγαίνεις εύκολα είναι μερικά από αυτά που την κάνουν διαχρονική και παγκοσμίως αγαπητή.

Η μέθοδος της ευθυγράμμισης

Ξεκινώντας από το κανονικό ιεραποστολικό, ο τρόπος να πετύχεις αυτή τη στάση είναι να χαμηλώσεις όσο μπορείς τον κορμό σου ενώ εκείνη λυγίζει τα πόδια της και τα τοποθετεί πίσω από τους γλουτούς σου. Έτσι υπάρχει άμεση και έντονη επαφή με την κλειτορίδα της και ο οργασμός γίνεται παιχνιδάκι.

Πόδια στους ώμους

Αυτή η στάση δίνει στον άντρα όχι μόνο τον έλεγχο της διείσδυσης αλλά και τη δυνατότητα να μπει ακόμα πιο βαθιά. Για να μην την κάνεις να «τινάζεται» μακριά με κάθε σου διείσδυση, κράτησε την από τα πόδια και τράβηξε την απαλά προς τα εσένα.

To Pancake

Ξεκίνα με τον κορμό σου σε κάθετη τοποθέτηση και τα πόδια της στους ώμους σου. Άρχισε να κατεβαίνεις αργά μέχρι να δώσεις την αίσθηση ότι την διπλώνεις στη μέση. Είναι μία στάση με αρκετή οικειότητα που όμως δεν της αφήνει μεγάλα περιθώρια για κινητικότητα, - μάντεψε ποιος έχει το πάνω χέρι. Ναι εσύ.

Το βιεννέζικο στρείδι

viennese oyster sex position illustration
Εκείνη βάζει και τους δύο αστραγάλους της πίσω από το κεφάλι της, διπλώνοντας το σώμα σε σχήμα στρειδιού ενώ εσύ ακινητοποιείς τους αστραγάλους της και εκείνη χρησιμοποιεί τα ελεύθερα χέρια της για να μην πέφτεις όλος πάνω της. Ιδανική στάση για πολύ βαθιά διείσδυση.

Ο αετός (πεθαίνει ξαπλωτός)

spread eagle sex position illustration
Αν σας αρέσει το kinky σεξ και το bondage είναι κάτι που βρίσκεται ήδη στο πρόγραμμα σας (ή ενδιαφέρεστε να το ανακαλύψετε), αυτή η στάση είναι για εσάς. Εκείνη είναι ξαπλωμένη ανάσκελα με ανοιχτά πόδια και τους καρπούς δεμένους με τους αστραγάλους της. Εσύ έχεις πλέον τον κυρίαρχο ρόλο και η οικειότητα παραμένει έντονη.

Το κλασσικό στα τέσσερα

Κλασσικό και αγαπημένο για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις τον έλεγχο, μπορείς να ρυθμίσεις εσύ την ταχύτητα και να προσθέσεις κάποια ενδιαφέροντα extras όπως το τράβηγμα των μαλλιών ή το spanking στα οπίσθια. Αν έχεις κάποιο χέρι ελεύθερο, το παιχνίδι με την κλειτορίδα της ή το στήθος της θα προσθέσει αρκετό ερεθισμό.

Η απογείωση

Σε αντίθεση με το κανονικό Doggy Style, σε αυτήν την στάση πρέπει να σηκωθείς, να σταθείς στα πόδια σου και να κινείσαι μπροστά, προς το μέρος της καταφέρνοντας έτσι μία βαθύτερη διείσδυση.

Το Doggy-Style στην άκρη του κρεβατιού

Εσύ πας στη άκρη του κρεβατιού στο γόνατα ενώ εκείνη στέκεται όρθια με την πλάτη γυρισμένη σε εσένα και σκύβει σε γωνία 90 μοιρών. Αν χρειάζεται μεγαλύτερη διευκόλυνση, μπορεί να τοποθετήσει τα χέρια της σε μία καρέκλα ή σε ένα τραπέζι για στήριξη και ισορροπία.

Το Doggy-Style στα σκαλιά

Ιδανικό τόσο για το κανονικό όσο και για το πρωκτικό σεξ, το Doggy Style στα σκαλιά εκμεταλλεύεται την κλίση των σκαλοπατιών για νέες γωνίες και στήριξη. Ανάλογα με το ύψος σου, μπορείς είτε να είσαι όρθιος είτε με λυγισμένα γόνατα και η μοκέτα ή μία πετσέτα για τα γόνατα σου θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα.

Το κουτάλι

Μπορεί να προτιμάται σε πιο τρυφερές στιγμές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις την κατάσταση πιο άγρια με αυτήν τη στάση. Ξάπλωσε στο πλάι με εκείνη μπροστά σου και την πλάτη της γυρισμένη σε εσένα. Μπορείτε και οι δύο να ελέγξετε τον ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις είτε με τις θηλές είτε με την κλειτορίδα της.

Γονατιστοί

Αυτό που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη στάση από το κλασσικό Doggy Style είναι ότι και οι δύο έχετε τους κορμούς σας όρθιους. Τα χέρια της είναι ελεύθερα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παίξει τόσο με την κλειτορίδα της όσο και με τους όρχεις σου.

Φτερουγίσματα

Ξεκίνα στην κλασσική στάση Doggy Style και ανασήκωσέ την από τους μηρούς. Βεβαιώσου ότι το χέρι σου είναι κάτω από το πόδι της για στήριξη.

Του πάγκου

Ο τρόπος που θα πετύχεις τη στάση αυτή ποικίλει ανάλογα με εκείνη και το αντικείμενο πάνω στο οποίο είναι ξαπλωμένη. Ένας νιπτήρας μπάνιου για παράδειγμα θα είναι σίγουρα πιο άβολος από ένα κρεβάτι, οπότε όλα εξαρτώνται από το μέρος, τις διαθέσεις και φυσικά τις αντοχές.

Το ψηλοκρεμαστό

wheelbarrow sex position illustration
Η όρθια εναλλακτική του Doggy Style απαιτεί αρκετή ευελιξία και αφοσίωση και είναι καλή επιλογή για δημόσιο σεξ με μειωμένο κίνδυνο να σας καταλάβουν - εκείνη μπορεί να σκύψει χρησιμοποιώντας έναν θάμνο ή ένα παρκαρισμένο αμάξι για κάλυψη.

Η ανεξέλεγκτη καουμπόισσα

out of control cowgirl sex position illustration
Εσύ γονατίζεις στηριζόμενος στις φτέρνες σου, ενώ εκείνη κάθεται πάνω σου με την πλάτη γυρισμένη σε εσένα έχοντας τον απόλυτο έλεγχο.

Ο καουμπόι

Τοποθετείς τους μηρούς σου έξω από τους δικούς της και εκείνη ωθεί προς τα πάνω τα οπίσθια της για να δημιουργηθεί μία γωνία για καλύτερη και εντονότερη διείσδυση. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα μαξιλάρι είναι αρκετά βοηθητικό.

Η καουμπόισσα

Εσύ ξαπλώνεις πίσω έχοντας τη θέα της να κινείται πάνω - κάτω, ενώ εκείνη παίρνει τον τέλειο κλειτοριδικό ερεθισμό και αρκετό έλεγχο του βάθους της διείσδυσης. Είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για εκείνη να φτάσει σε οργασμό και εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου για να παίξεις με το στήθος της ή να τα βάλεις γύρω από τον λαιμό της.

Ανάποδη καβαλάρισσα

Με αυτήν τη στάση της δίνεται η δυνατότητα να ελέγξει τη γωνία της διείσδυσης ενώ εσύ έχεις μία τέλεια θέα της από την πίσω πλευρά. Αν ψάχνεις για μία αλλαγή, μπορείς να ανασηκώσεις τα γόνατα σου για να της δώσεις μία έξτρα ώθηση ή να τοποθετήσεις μπροστά σας έναν καθρέφτη για να έχετε οπτική επαφή.

Η σκυφτή αναπόδη καουμπόισσα

Με παρόμοιο τρόπο με την ανάποδη καβαλάρισσα, η σκυφτή εναλλακτική της στάσης σε θέλει ξαπλωμένο πίσω και εκείνη σκυμμένη μπροστά, έτσι ώστε το κεφάλι της να βρίσκεται σχεδόν στο πάνω μέρος των πελμάτων σου. Έτσι παίρνει εκείνη τον έλεγχο και εσύ μπορείς απλά να κάτσεις και να το απολαύσεις.

Το ρετιρέ

Εδώ απαιτείται αρκετή προσπάθεια από τη μεριά της, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκετά έντονο και λειτουργεί σαν καλή επιλογή για πρωκτικό σεξ. Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και την κρατάς από τους μηρούς ή τους γλουτούς ενώ εκείνη ανασηκώνεται χρησιμοποιώντας τους αγκώνες και τα πόδια της, με την πλάτη της προς τα πίσω και βάζοντας τους ώμους της στο στέρνο σου. Στη συνέχεια κινεί τους μηρούς πάνω-κάτω για να ελέγξει το πόσο βαθιά μπαίνεις. Για να την ξεκουράσεις, στήριξε τα οπίσθια της και αφαίρεσε λίγο βάρος.

Στο πίσω κάθισμα

Το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου είναι το κλασσικό ημι-δημόσιο μέρος για σεξ όταν είσαι νέος και μένεις ακόμα στο πατρικό σου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα καταλήξετε με εκείνη από πάνω, αν και το ιεραποστολικό είναι επίσης μία καλή επιλογή.

Το όρθιο

Πιάνεις τους μηρούς της και εκείνη τυλίγει γύρω σου τα πόδια της ενώ κρεμιέται από τους ώμους σου. Ναι, χρειάζεται δύναμη και καλή σωματική κατάσταση για να αποδώσεις ικανοποιητικά και θα χρειαστεί να την σηκώσεις ψηλά και μετά να τη χαμηλώσεις για να μπεις όλος μέσα της. Απόφυγε τη στάση αυτή αν δεν είσαι σίγουρος για τις αντοχές σου γιατί υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού.

Στον τοίχο

Η πιθανότατα πιο συνηθισμένη κινηματογραφική στάση, με τους τόσο παθιασμένους χαρακτήρες που δεν μπορούν να κρατηθούν μέχρι να φτάσουν στο κρεβάτι και καταλήγουν στον κοντινότερο τοίχο. Η δύναμη του κορμού σου είναι βασική αλλά χάρη στον τοίχο δε χρειάζεται να σηκώνεις όλο της το βάρος. Με αυτή την στάση έχεις πρόσβαση στο λαιμό, το στήθος και το πρόσωπο της για αρκετό, οπότε τα παθιασμένα φιλιά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Στάσου πίσω της

Καλή επιλογή για δημόσιο και πρωκτικό σεξ. Στέκεστε και οι δύο όρθιοι και εσύ μπαίνεις μέσα της από την πίσω πλευρά, ενώ εκείνη μπορεί να είναι είτε τελείως όρθια είτε σκυφτή, αν υπάρχει κάτι πάνω στο οποίο μπορεί να ακουμπήσει, όπως ένα δέντρο.

Criss Cross

Αυτό που επιτυγχάνεται με τη συγκεκριμένη στάση είναι ότι η ένταση πολλαπλασιάζεται και εκείνη αισθάνεται διπλάσιο το μέγεθός σου απλά και μόνο σταυρώνοντας τα πόδια της. Βρες μία επιφάνεια που είναι περίπου στο ύψος των μηρών σου και ξάπλωσε την. Στάσου ανάμεσα στα πόδια της, σήκωσε και σταύρωσε τα έτσι ώστε να σχηματίσουν ένα Χ και μπες μέσα της.

Η γέφυρα και το τούνελ

Εκείνη ανοίγει τα πόδια της και σκύβει μπροστά ακουμπώντας τα χέρια της στο πάτωμα, ενώ εσύ κρατάς τους μηρούς της και μπαίνεις από πίσω.

Tο καθιστό V

Εκείνη κάθεται σε ένα τραπέζι ή έναν πάγκο με αρκετό χώρο για να γείρει πίσω, ενώ τα οπίσθια της βρίσκονται ελαφρώς στο κενό. Στήριξε την πλάτη της με τα χέρια σου, βάλε το ένα της πόδι στον ώμο σου και στη συνέχεια και το άλλο. Αφού κρατηθεί από τον λαιμό ή τους ώμους σου, μπες μέσα της. Απαιτείται αρκετή ευλυγισία από την ίδια για αυτήν τη στάση και τα πράγματα μπορεί να γίνουν δυσκολότερα αν έχει κοντά πόδια ή εσύ μακρύ κορμό.

Καθιστό σεξ

Αν έχεις βαρεθεί το συνηθισμένο σεξ κρεβατοκάμαρας, ίσως ήρθε η ώρα να βάλεις στο παιχνίδι την καρέκλα. Κάθισε έτσι ώστε και τα δύο σου πόδια να ακουμπούν το πάτωμα ενώ κάθεται πάνω σου με την πλάτη γυρισμένη. Όπως και με τη στάση της καουμπόισσας, μπορεί να κινείται πάνω-κάτω ή κυκλικά.

Ο εραστής

Κάθεσαι στην άκρη του κρεβατιού, ενώ εκείνη σε καβαλάει, με αποτέλεσμα μία αρκετά βαθιά διείσδυση και έντονη σωματική επαφή.

Πάρε-δώσε

Το κρεβάτι εδώ δεν είναι απαραίτητο αλλά χρειάζεται μία μαλακή επιφάνεια. Εσύ γονατίζεις και εκείνη κάθεται σιγά-σιγά μέχρι να μπεις μέσα της, με τα χέρια της να αγκαλιάζουν το λαιμό σου ή τους ώμους σου για περισσότερη ισορροπία. Παρόλο που φαίνεται άβολη, η γωνία και η σταθερότητα την κάνουν αρκετά έντονη δίνοντας τη δυνατότητα για οπτική επαφή.

Η γέφυρα

Με αυτή τη στάση σου δίνεται μία τέλεια θέα του στήθους και του κορμού της - απαιτείται, όμως, αρκετή δύναμη από τη δική της πλευρά. Ενώ εκείνη σχηματίζει ένα νοητό θόλο με το τα χέρια και τα πόδια της, εσύ γονατίζεις μπροστά της και παίρνεις, ουσιαστικά, τον έλεγχο. Οι κινήσεις για εκείνη είναι περιορισμένες, οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να την πιάσει από τα οπίσθια και να την κινείς μπροστά και πίσω για να γίνει η απαραίτητη κίνηση.

Νιρβάνα

Εδώ χρειάζεται αρκετή οικειότητα και υπομονή, γιατί δεν υπάρχει μεγάλη ένταση και βαθιά διείσδυση. Κάθεσαι στραμμένος σε εκείνη και τυλίγεις τα πόδια σου γύρω της. Εκείνη κάνει το ίδιο κρατώντας τα πόδια της μέσα στα δικά σου και κουνάει τους γλουτούς της μπροστά για να μπεις μέσα της. Δεν είναι σίγουρα η επιλογή του πρώτου ραντεβού, αλλά αξίζει μία δοκιμή.

Η άμαξα

Τα πάντα εδώ έχουν με κάνουν με τη δύναμη του κορμού και των ποδιών της, αλλά δεν είναι σίγουρα κάτι που μπορείτε να κάνετε για πολλή ώρα. Ξεκινήστε με εκείνη στα τέσσερα και μετά ανασήκωσε τη λεκάνη της μέχρι το αιδοίο της να είναι σε ευθυγράμμιση με το πέος σου. Πιάσ' την δυνατά από τους μηρούς της και μπες μέσα της κάνοντας την κίνηση με τους μηρούς σου.

Στη μπανιέρα

Μία μπανιέρα αρκετά μεγάλη να χωρέσει με άνεση και τους δυο σας είναι το μόνο που χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση. Γέμισε την μόνο μέχρι τη μέση για να αποφύγεις το ξεχείλισμα τη στιγμή που θα κάτσετε και οι δύο κάτω. Εσύ κάθεσαι με τα πόδια απλωμένα και εκείνη κάθεται πάνω σου και κάνει την όλη διαδικασία, είτε με την πλάτη γυρισμένη σε εσένα είτε πρόσωπο με πρόσωπο.

Στη σάουνα

Παρόλο που δεν υπάρχει συγκεκριμένη στάση για σεξ στη σάουνα, είναι κοινή παραδοχή ότι αποτελεί ιδανικό μέρος για σεξ, αφού βρίσκεστε ήδη κοντά, με ελάχιστα ρούχα. Εκτός του ότι προσθέτει αρκετή βοήθεια στη διαδικασία του δικού της αυνανισμού, υπάρχουν αρκετά σημεία για να καθίσει ένας από εσάς.

Ψαλιδωτό

Ας αρχίσουμε λέγοντας ότι είναι μία στάση με αρκετή δυσκολία. Θα χρειαστεί να μπλέξετε τα πόδια σας και να βρίσκεστε σε γωνία περίπου 90 μοιρών. Μπες μέσα της και κίνησε τους μηρούς σου για να μπορείς να μπαινοβγαίνεις εύκολα. Θα πρέπει να το κάνεις αργά και προσεκτικά αφού είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να βγεις έξω. Εδώ η οπτική επαφή είναι περιορισμένη, τα κεφάλια σας είναι μακριά και η τοποθέτηση των σωμάτων τέτοια που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να ασχοληθεί ο ένας με τον άλλο. Αν όμως έχετε εξοικειωθεί σεξουαλικά, δοκιμάστε το γιατί είναι σίγουρα μία νέα εμπειρία.

Ψαλιδωτό στο πλάι

Οι ομοιότητες με το κλασσικό ψαλιδωτό είναι πολλές, αλλά εδώ απαιτείται στρίψιμο και αντοχή. Ιδανική στάση για να αφεθεί εκείνη και για να πάρεις εσύ τον πλήρη έλεγχο στο πόσο γρήγορα και βαθιά θέλεις να μπαίνεις. Επίσης, όπως και με όλες τις στάσεις στα γόνατα, ετοιμάσου για ένα σοβαρό τεστ αντοχών στους μύες σου. Αλλά να θυμάσαι, η προσπάθεια αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις