Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Υποψίες ότι ο 38χρονος γιατρός δηλητηρίασε την ερωμένη του -Ολα τα νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

Στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον τρόπο που δολοφονήθηκε η 36χρονη μητέρα τριών παιδιών που αγνοούνταν από τις 27 Απριλίου
και η σορός της βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής προσπαθούν να εντοπίσουν οι αρχές.

Για τη δολοφονία της έχει συλληφθεί ένας 38χρονος αγγειοχειρούργος με τον οποίο το θύμα φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση.

Μέχρι στιγμής πάντως οι ιατροδικαστικές αρχές δεν έχουν εντοπίσει τα σαφή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της άτυχης 36χρονης καθώς η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την εξέταση του πτώματος ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 36χρονη εκτιμάται ότι μία μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Την επέμβαση επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο επικοινωνούσε συστηματικά μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά. Η αστυνομία που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν εντοπίσει από αρχή τις συνομιλίες των δύο από τις οποίες προέκυπτε ότι η σχέση τους δεν πήγαινε καλά. Έτσι, οι έρευνες στράφηκαν στον 38χρονο αγγειοχειρούργο με τους αστυνομικούς να γίνονται η σκιά του.

Τι πρόδωσε τον γιατρό

Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, φαίνεται ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν. Από κει κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το thestival.gr, ένα ακόμα λάθος του αγγειοχειρούργου ήταν ότι δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της 26ης Απριλίου είχε πάει στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ωστόσο, το σήμα του κινητού όσο και κάμερες παρακολούθησης μαρτύρησαν τη μετάβασή του στην Χαλκιδική.

Ο 38χρονος γιατρός μετά τη δολοφονία για την οποία κατηγορείται, φέρεται να μετέβη στην Αθήνα από όπου και κατάγεται. Μόλις οι αρχές, αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους εντόπισαν τη σορό της 36χρονης, ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δόθηκε εντολή για την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Τελικά ο 38χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού - πράξεις για τις οποίες αναμένεται να λογοδοτήσει σήμερα στον ανακριτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις