Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Πριν λίγο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Το Κίνημα απέτρεψε πλειστηριασμούς περιλαμβάνονταν και 3 πρώτες κατοικίες συμπολιτών μας

Πριν λίγο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Το Κίνημα απέτρεψε πλειστηριασμούς μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν και 3 πρώτες κατοικίες συμπολιτών μας. 

Απαντάμε στα κοράκια και τους τραπεζίτες ότι ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι το βάθος του καλοκαιριού στα Ειρηνοδικεία και θα μεταφερθεί στα συμβολαιογραφικά γραφεία και τα τραπεζικά υποκαταστήματα όταν εφαρμοστεί το ΦΕΚ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 
Κλιμάκωση της δράση μας μέχρι τη νίκη!
*Σημαντική Σημείωση: Να ενημερώσουμε τα παπαγαλάκια συγκεκριμένων ΜΜΕ, τους δοσίλογους συμβολαιογράφους του κυκλώματος των πλειστηριασμών και τους κυβερνητικούς προπαγανδιστές, ότι σήμερα είχε προγραμματισθεί να εκπλειστηριαστούν μεταξύ των υπολοίπων ΚΑΙ βιοχηχανικά ακίνητα του Λαυρεντιάδη για χρέη απέναντι σε Δημόσιο, εργαζόμενους και τράπεζες άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ.
Τα ακίνητα αυτά έβγαιναν με τον παλιό κώδικα πολιτικής δικονομίας στον πλειστηριασμό, συνεπώς πρώτοι θα αποζημιώνονταν το Δημόσιο και οι εργαζόμενοι.
Αντιπροσωπεία των εργαζομένων βρισκόταν στο χώρο του Ειρηνοδικείου, συζήτησε μαζί μας και δήλωσε την επιθυμία της να πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός προκειμένου να αποζημιωθούν
Ο πλειστηριασμός αυτός όντως πραγματοποιήθηκε και οι εργαζόμενοι στο τέλος μας ευχαρίστησαν εγκάρδια, δεδομένου ότι γνωρίζαμε όλοι εξ αρχής ότι υπήρχε προσφορά για τα ακίνητα (μας είχε ενημέρωσε η αρμόδια συμβολαιογράφος στην αρχή της διαδικασίας) .
Αυτή η είδηση φυσικά δεν θα διαδοθεί παραπάνω από την τραπεζιτική προπαγάνδα η οποία κερδίζει διαρκώς έδαφος για ευνόητους λόγους στο μιντιακό σύστημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.