Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΕΚΑΨΕ 4 ανθρώπους πριν πληρώσει με το ίδιο νόμισμα στο Σινά ο οπλαρχηγός του ISIS.ΒΙΝΤΕΟ

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού η περίπτωση του τζιχανστιστή τρομοκράτη οπλαρχηγού του Ισλαμικού κράτους που δρα στην χερσόνησο του Σινά..

Αιγύπτιοι Βεδουίνοι της Χερσονήσου του Σινά, μέλη της φυλής Αλ Ταραμπίν, έκαψαν ζωντανό έναν τζιχαντιστή οπλαρχηγό της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), που έπεσε στα χέρια τους.
Ο θάνατος στην πυρά του τζιχαντιστή βιντεοσκοπήθηκε από τα μέλη της φυλής κι αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο οπλαρχηγός του ISIS, που κάηκε ζωντανός, είχε ο ίδιος προηγουμένως θανατώσει με τον ίδιο τρόπο τρεις πολίτες κι έναν αστυνομικό.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μπορεί να δει κανείς πολλούς άνδρες της φυλής ατάραχους να παρακολουθούν ενώ οι φλόγες «τρώνε» τον τζιχαντιστή κι εκείνος στροβιλίζεται στη γη.
Τα μέλη της φυλής σε ανακοίνωσή τους εξήγησαν γιατί εκτέλεσαν με αυτόν τον τόπο τον τρομοκράτη:

«Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε το Ισλαμικό Κράτος ενωμένοι, το οποίο δεν έδειξε οίκτο σε ηλικιωμένους και παιδιά και γέμισε τη γη μας με διαφθορά και καταστροφή», διαβάζουμε στην ανακοίνωση.
«Όποιος υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος στα λόγια, με δράσεις ή παρακολουθώντας για λογαριασμό του, πρέπει να παραδοθεί πάραυτα», προειδοποιούν τα μέλη της φυλής στην ίδια ανακοίνωση.

Τα μέλη της φυλής Αλ Ταραμπίν έπιασαν τα όπλα και μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος μετά την απαγωγή ενός μέλους της φυλής τους μέσα στον Απρίλιο.
Η φυλή Αλ Ταραμπίν, με 500.000 πληθυσμό, είναι από τις μεγαλύτερες στη Χερσόνησο του Σινά.

Οι τζιχαντιστές ξεκίνησαν τη δράση τους στο Βόρειο Σινά το 2013, όταν ο στρατός της Αιγύπτου ανέτρεψε την κυβέρνηση των Αδελφών Μουσουλμάνων που είχε στόχο να μετατρέψει την Αίγυπτο σε ισλαμικό κράτος.
Πολλά μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Βόρειο Σινά είναι παλαιστινιακής καταγωγής, πρώην μέλη της Χαμάς, του παλαιστινιακού βραχίονα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που κυβερνά τη γειτονική Λωρίδα της Γάζας.

VIDEO: Egyptian tribe burn ISIS militant in SinaiPlay
Current Time0:02
/
Duration Time0:28
Loaded: 0%
Progress: 0%
0:02
Fullscreen
00:00
Mute
Captions
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις