Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Σε προκαλώ: 5 στάσεις που αγαπούν μόνο οι... πολύ τολμηροί

Για να σας δω

Όντως, όποιον και να ρωτήσεις σχετικά με το σeξ και τις επιδόσεις του-από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα-ότι δεν το κάνει τέλεια αποκλείεται να στο πει. Όλοι μας είμαστε πολύ ερωτικοί, σέξι και εφευρετικοί και γενικότερα τη στιγμή που θα αποφασίσουμε να καταπιαστούμε με την πράξη αυτή, το μόνο σίγουρο είναι ότι… θα αναστενάξουν οι σουμιέδες. 

Σε περίπτωση λοιπόν που ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία, και ψάχνεις μονίμως το διαφορετικό και το ιδιαίτερο, παρακάτω σου έχουμε κάποιες στάσεις, τις οποίες πριν τις επιχειρήσεις, καλό θα ήταν να τις σκεφτείς και δεύτερη φορά.

Η… καρότσα: Βάλε ένα μαξιλάρι στο πάτωμα και ακούμπησε το κεφάλι σου σε αυτό. Στη συνέχεια ο παρτενέρ σου, θα σε πιάσει από τα πόδια (φαντάσου κάποιον να σέρνει μία καρότσα), με το σώμα σου να είναι ουσιαστικά στον αέρα, και εκείνος να κάνει τη δουλειά του. Η συγκεκριμένη στάση εμπεριέχει κίνδυνο να του φύγεις και να προσγειωθείς φαρδιά πλατιά στο πάτωμα, ή ακόμα χειρότερα να καταλήξεις με καρούμπαλο. Όσον αφορά στη διείσδυση, καλή είναι, αλλά θέλει πολύ κόπο βρε κορίτσι μου.
Βάλε Χ: Όχι δεν είναι απλή και όχι δεν είναι αποτελεσματική. Το θέμα είναι βέβαια η θέληση η δική σου η οποία είναι αρκετή για να με κάνει να την περιγράψω. Βάλτον να ξαπλώσει λοιπόν ανάσκελα, με χέρια και πόδια σε διάταση και ξάπλωσε από πάνω του μπρούμυτα στην ίδια στάση. Όπως καταλαβαίνεις, για να δίνει διείσδυση, θα πρέπει να καταβάλεις έξτρα προσπάθεια! Κουράγιο.
Εσύ από πάνω: Όχι όπως το κατάλαβες και το έχεις συνηθίσει, αλλά με ένα νέο, και… όχι τόσο αποτελεσματικό τρόπο. Εκείνος λοιπόν, κάθεται ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και κι εσύ κάθεσαι πάνω στην λεκάνη του στο… σημείο μηδέν! Η διείσδυση είναι εξαιρετική, αλλά από ένα σημείο και μετά εκείνος ο δόλιος θα πιαστεί. Δεν είναι κρίμα;
Το γνωστό και ως… ψαλίδι: Λοιπόν, περνάς τα πόδια σου γύρω από την μέση του και κολλάς τη λεκάνη του στη δική σου. Εκείνος με τη σειρά του, πάντα με λυγισμένα πόδια, θα τα περάσει πίσω από την μέση σου. Βασικά και μόνο το στήσιμο, είναι τόσο χρονοβόρο και κουλό, που και μόνο αν το πετύχετε αξίζετε συγχαρητήρια.
V for Vendetta: Ναι καλά κατάλαβες. Τα πόδια σου θα σχηματίσουν το γράμμα V με εσένα να κάθεσαι σε τραπέζι και τα πόδια σου περασμένα στους ώμους του (εκείνος είναι όρθιος μπροστά σου). Άβολο, όχι πολύ αποτελεσματικό και τελοσπάντων κουράστηκα και μόνο που το περιέγραψα.queen.gr
http://www.proklitiko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις