Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ... Επιστροφή του 50% υπό προϋποθέσεις και νέο μισθολόγιο υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης

Να επιστρέψει, με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όπως είπε, το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών που εκκρεμεί στα στελέχη των
Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με τρόπο που δεν θα θέτει σε κίνδυνο την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, δεσμεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε χθες με τις ομοσπονδίες των στελεχών στους οποίους και τόνισε πως «θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές». Κατά τη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και, όπως είπε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του, διαπίστωσε «την οργή τους για την κοροϊδία που έχουν υποστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», ενώ διαβεβαίωσε πως η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς «η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις