Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ο Σόρος ξεκινά δίκτυο κατά του Τράμπ δίνοντας 80 εκατ. δολάρια

Ένα νέο δίκτυο κατά του Τραμπ αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων δημιουργείται
από οργάνωση, της οποίας το βασικό κεφάλαιο παρέχει ο δισεκατομμυριούχος Τζώρτζ Σόρος και το οποίο απασχολεί πρώην μέλη της ACORN (Association of Community
Organizations for Reform Now) μιας ένωσης οργανώσεων με έδρα κοινότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε διεθνές επίπεδο, που υποστηρίζει οικογένειες με χαμηλό και μέτριο εισόδημα,.
Τη δεκαετία του 1950, εάν ήσασταν στο Χόλιγουντ και είχατε σχέση με γνωστές κομμουνιστικές ή μαρξιστικές ομάδες, θα είχατε μπει στη μαύρη λίστα και ενδεχομένως να σας απαγόρευαν να δουλέψετε ξανά στη ζωή σας. Όμως σήμερα το 2017, οι κομμουνιστικές, σοσιαλιστικές και μαρξιστικές ομάδες αποτελούν τον κύριο πυρήνα του Δημοκρατικού Κόμματος, που χρηματοδοτείται από τον δισεκατομμυριούχο Σόρος.
Η αποστολή τους είναι να καταργήσουν τη διοίκηση του Τραμπ, να δημιουργήσουν ανοικτά σύνορα, να προκαλέσουν τρομοκρατικές επιθέσεις, να πυρπολούν τα αστυνομικά αυτοκίνητα και να επιφέρουν χάος εκμεταλλευόμενοι την ανοχή του συστήματος.
Το Ταμείο Δράσης του Κέντρου για τη Λαϊκή Δημοκρατία, η 501 (c) (4) αδελφή οργάνωση του Κέντρου Λαϊκής Δημοκρατίας (CPD), μια ΜΚΟ με έδρα τη Νέα Υόρκη που λαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησής της από τον George Soros, ανακοίνωσαν από κοινού, ότι θα ηγηθούν ενός νέου δικτύου κατά του Τραμπ, με κόστος ύψους 80 εκατ. δολάρια, που θα καλύπτει 32 κράτη και θα έχει 48 τοπικούς εταίρους, ανέφερε το CNN.
Το δίκτυο θα επιδιώξει να κινητοποιήσει νέους ψηφοφόρους και να καταπολεμήσει τους νόμους αναγνώρισης ψηφοφόρων. Θα επικεντρωθεί επίσης σε προγράμματα επιρροής ψηφοφόρων και αυτόματης καταγραφής ψηφοφόρων, προσβλέποντας στις εκλογές του 2018 και του 2020.
Μάλιστα ο Keith Ellison, μουσουλμάνος αντιπρόεδρος της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής στις ΗΠΑ υποστηρίζει αυτή τη νέα προσπάθεια.
Όπως δήλωσε ο Ellison στο CNN: «Αυτό το εθνικό δίκτυο, με επικεφαλής τους ανθρώπους της εργατικής τάξης έγχρωμους και μετανάστες, θα δώσει τη δύναμη και τον αγώνα που πρέπει για να αντισταθούμε στην επίθεση της διοίκησης του Trump στις αμερικανικές αξίες»,
«Ανυπομονώ να σταθώ πλάι στους ηγέτες της CPD Action στους δρόμους και στο Κογκρέσο για να κερδίσουμε πραγματική προοδευτική αλλαγή».
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις