Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ANOIXTH Επιστολη προς τον Ιερωνιμο

Τήν 10.10.2016 παρέδωκεν τον κοινόχρηστον χώρον πρασίνου η Πολιτεία στην Κοινοπραξία με την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού. 

Κι΄ αμέσως μετά την παράδοσιν αυτή παρέδωκεν τον χώρον και στην πραγματικότητα 4.11.2016 με την αποβολή των αστέγων Ελλήνων, κι όχι «καταληψιών»όπως ανεύθυνα η φωνή της Ελληνικής Εκκλησίας διαστρέφει την αλήθεια.
Ούτε καταληψίες ήταν, διότι εγκατεστάθησαν εκεί οι άστεγοι Έλληνες δυνάμει διεθνούς Νόμου και εν γνώσει της Εισαγγελίας του Πρωτοδικείου Αθηνών, ούτε οποιαδήποτε καθυστέρησις προήλθε εξ αιτίας των. Η αλήθεια είναι ότι όλη η Δημόσια Διοίκησις που αναμίχθηκε στην υπόθεσιν τρέχει στ΄ ανακριτικά γραφεία για σωρεία εγκληματικών παραβάσεων (ψευδείς βεβαιώσεις, παραβάσεις καθήκοντος, αρχαιοκαπηλεία, παράβασις του αντιρατσιστικού νόμου, παράνομη δόμησις κ.λ.π.). 
Είμεθα δε αποφασισμένοι να τους καθίσωμε «στό εδώλιο του κατηγορουμένου» δίνοντας διεθνείς διαστάσεις στα εγκλήματά τους. 
Όπως είμεθα αποφασισμένοι να καθίσωμε στο σκαμνί κι όποιους ιερωμένους, όσον «ψηλά και αν στέκωνται», τολμήσουν κι αγγίξουν τον Ιερόν μας Ναόν της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ. Διότι οι πληροφορίες μας λένε ότι από την Αρχιεπισκοπή θα σταλούν ιερείς να αδειάσουν τον ΝΑΟΝ ΜΑΣ. 
Ιερώνυμε Β, 
Πρόσεξε καλά! 
Έχεις αυτοκαθαιρεθή με τις πράξεις σου και απέδειξες ότι δεν σέβεσαι τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων και προτιμάς να επισκέπτεσαι χωρίς τα διακριτικά μας σύμβολα και τον σταυρό τους λαθρεποίκους για να μην τους ερεθίσεις και να ενεργής σε βάρος των Ελλήνων Ορθοδόξων. 
Πρόσεξε καλά!
Μήν αγγίξης τόν Ναόν μας. 
Δέν θα σου χαρισθούμε.
Η Εκκλησία χρειάζεται κάθαρση, και όπου να ΄ναι.. θα αρχίσει. Ακόμη και από τους Αρχιερείς της.
ΕΦΕΔΡΟΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις