Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Bίντεο ντοκουμέντο: η στιγμή των πυροβολισμών στον OKANA Κρήτης

Η στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών του εισβολέα στον ΟΚΑΝΑ και των αστυνομικών κατεγράφη σε βίντεο. Χωρίς τέλος το θρίλερ στην Σούδα. 

Η στιγμή που ο ένοπλος εισβολέας ανταλλάσσει πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς κατεγράφη σε βίντεο που συγκλονίσει.

Ο ένοπλος εισέβαλε γύρω στις 8:15 το πρωί στον ΟΚΑΝΑ Κρήτης, στην Σούδα και όταν αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών, άνοιξε πυρ, το οποίο ανταποδόθηκε.
Ο 45χρονος πατέρας πέντε παιδιών παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στο κτήριο, ενώ όπως δήλωσε το Καλημέρα Ελλάδα έχει τραυματιστεί στο πόδι.
Στο κτήριο βρίσκονται τρεις υπάλληλοι του ΟΚΑΝΑ, οι οποίοι τελούν υπό την άτυπη ομηρία του, καθώς χωρίς να τους κρατά ομήρους, έχουν κλειστεί σε άλλο δωμάτιο από αυτό που βρίσκεται ο ένοπλος και δεν μπορούν να φύγουν από το κτήριο.
Ειδικοί διαπραγματευτές της Αστυνομίας, κλιμάκιο της Ομάδας Ειδικών Αποστολών, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, αλλά και ο Εισαγγελέας βρίσκονται στο σημείο.
Χανιά - Σούδα - ΟΚΑΝΑ - οπλισμένος - πυροβολισμοί
Χανιά - Σούδα - ΟΚΑΝΑ - οπλισμένος - πυροβολισμοί
Χανιά - Σούδα - ΟΚΑΝΑ - οπλισμένος - πυροβολισμοί
Συγγενείς του εισβολέα, έχουν σπεύσει στο σημείο προσπαθώντας να τον πείσουν να παραδοθεί, καθώς και συγγενείς των εργαζομένων που βρίσκονται μέσα στο κτήριο, οι οποίοι αγωνιούν για την τύχη τους.
Σύμφωνα, πάντως με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι τρεις υπάλληλοι είναι καλά.

Τα κίνητρα του δράστη

Ο 45χρονος πατέρας πέντε παιδιών διατηρεί περίπτερο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, το οποίο όμως πρόκειται να γκρεμιστεί. Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνομιλία του με τον ΑΝΤ1, πρόκειται για το μοναδικό εισόδημα της οικογένειάς του και είναι η αναίρεση της απόφασης που απαιτεί.
Γι’αυτό άλλωστε, είχε εξ αρχής ζητήσει να μιλήσει με τον Δήμαρχο Χανίων και τον Εισαγγελέα.
Χανιά - Σούδα - ΟΚΑΝΑ - οπλισμένος - πυροβολισμοί
Χανιά - Σούδα - ΟΚΑΝΑ - οπλισμένος - πυροβολισμοί
Ο Δήμαρχος Τάκης Βάμβουκας έχει σπεύσει από νωρίς στο σημείο, ενώ διαβεβαίωσε τον δράστη ότι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, το περίπτερο δεν θα γκρεμιστεί. Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Καλημέρα Ελλάδα, η αναπηρική άδεια του 45χρονου έχει λήξει.
Ο εισβολέας φαίνεται πως είναι επωφελούμενος του προγράμματος του ΟΚΑΝΑ.
 Φωτογραφίες, βίντεο: neakriti.grflashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις