Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Πολάκης υπέρ Φιλιππάκη: «Πού κρυφτήκατε ζεσουίδες;»

Τους εκπροσώπους της Δικαιοσύνης κατηγόρησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ότι
αντέδρασαν υπερβολικά στην ανάρτηση «μίσους» του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργου Φιλιππάκη κατά του επικεφαλής της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή την δολοφονική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο. 
«Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου», έγραψε τα ξημερώματα της Κυριακής ο υπουργός στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και συμπλήρωσε: «κινητοποιείσαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)».
«Κάθε μέρα κάποιο τρόλ εδώ μέσα απειλεί εμένα, στελέχη της κυβέρνησης, τον πρωθυπουργό και στο όνομα της ελευθερίας του λόγου κάνεις μας δεν κάνει μήνυση, ούτε αυτεπάγγελτα κινείται η δικαιοσύνη», γράφει ο κ. Πολάκης. 
«Ψάχνω ευαίσθητους υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και της διαφορετικής άποψης. Πού κρυφτήκατε ζεσουίδες;», καταλήγει ειρωνικά. 
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Φιλιππάκης έγραψε, μεταξύ άλλων, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως δεν θα τον «ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις