Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Όταν το ψεύτικο πρέπει να δείχνει ψεύτικο για να περάσει το μήνυμα …

Ένα βίντεο υποτίθεται από το cnn …αλλά δεν είμαστε και σίγουροι οτι δεν είναι από το cnn!

Δείχνει τον Τραμπ και το Πάπα να χαριεντίζονται χαριτωμένα… βέβαια δείχνει τα χέρια τους … και μετά τις φάτσες τους !
Αν το κοιτάξεις με απλότητα μπορεί να πεις ρε τι είναι αυτο…τι μήνυμα στέλνουν ;
Από την άλλη αν το κοιτάξεις πιο καλά ..παρατηρείς ότι το μανίκι του Πάπα είναι σηκωμένο στην φάση του παιχνιδιού …έτσι μπορείς να πεις απλά … στημένο είναι … φαίνεται ξεκάθαρα !
Συμφωνώ και βγω στημένο είναι … !
Μέτα αν κοιτάξεις πιο καλά στο πίσω μέρος βλέπεις ενα άγαλμα που μοιάζει με τον Νταρθ βειντερ …. αμέσως θα πεις να …στημένο και το σκηνικό … ίσως βέβαια να είναι και κάποιο άγαλμα της μαύρης Παναγίας …. άλλα μοιάζει με τον νταρθ βειντερ σίγουρα !
Συμφωνώ και εγώ στημένο ….!
Άλλα τι γίνεται αν είναι στημένο ..από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές ;;…Δηλαδή τι γίνεται αν τα χεράκια είναι όντως δικά τους … και αν αυτό είναι όντως του cnn ….και ο αποδέκτης δεν είμαστε εγώ και εσύ που θα πούμε αμέσως στημένο …αλλά κάποιος που γνωρίζει τι σημαίνει ..ο πλανητάρχης και ο Θεός επί της γης να παίζουν σφαλιαριτσες !!
Στα σχόλια λοιπόν θέλω να μιλήσουμε …με την οπτική γωνία αυτή…. ποιος η ποια από εσάς μπορεί να το δει; να μας το αποδειξει ότι ειναι ψεύτικο και ότι αυτά τα χεράκια δεν είναι τα δικά τους…και ότι κάθονται μπροστά από ένα άγαλμα με συγκεκριμένο όνομα και όχι τον νταρθ βειντερ;
Προσοχή η αναίρεση ενός στοιχείου μόνο δεν καταρρίπτει την θεωρεία !!!
Περιμένω με αγωνία …γιατί Συμφωνώ ψεύτικο είναι …αλλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις