Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Κρούσμα οικονομικής εκμετάλλευσης του Χαμόγελου του Παιδιού από την εταιρεία ΓΑΡΔΕΛΗΣ ΜΟΝ .Ε.Π.Ε

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει τους φίλους και υποστηρικτές του για την εκμετάλλευση του ονόματός του από την εταιρεία ΓΑΡΔΕΛΗΣ ΜΟΝ.
ΕΠΕ, η οποία επικοινωνεί με φυλλάδια τα οποία έχουν τοποθετηθεί μεταξύ άλλων και σε Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών πως με κάθε απόσυρση αυτοκινήτου προσφέρει στον οργανισμό 10€.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δεχτεί κλήσεις από ιδιώτες σε μια προσπάθεια να επιβεβαιώσουν πως η εν λόγω συνεργασία ισχύει. Εκπρόσωπος του οργανισμού επικοινώνησε με την εταιρεία προκειμένου να ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί και για το πώς προέκυψε η χρήση της επωνυμίας του οργανισμού χωρίς ωστόσο να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.
Παράλληλα, ενημερώθηκε το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Απλούστευσης Διαδικασιών και Παροχής Υπηρεσιών Δημοσίου ώστε να απομακρυνθούν τα διαφημιστικά φυλλάδια της εν λόγω εταιρείας από όλα τα ΚΕΠ της χώρας.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις