Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Σαυροειδή ερπετά είστε όλοι σας που δεν έχετε καμία σχέση με το ανθρώπινο γένος.Η Χριστίνα τα χώνει στους ελληνόφωνους πολιτικούς !

Σχόλιο από τη Χριστίναστην ανάρτηση :
Γα@…..
την κοινωνία μου εδώ με αυτούς που έχουμε μπλέξει.Βρε ένας ριμαδοπολιτικός με κάκαλα δεν υπάρχει να βγει και να πει, συννελληνες συντρέχουν αυτές οι καταστάσεις, αυτά γίνονται και λέγονται πίσω απ΄την πλάτη σας η κατάσταση έτσι έχει και οι λύσεις που έχουμε είναι αυτές, συγκεκριμένες και όχι αοριστολογίες και μπαρούφες.
Να βγει στα κανάλια να μιλήσει ειλικρινά και οι όποιες αποφάσεις παρθούν, να παρθούν μετά από ώριμη σκέψη και κατόπιν εντολής και του ελληνικού λαού, έτσι ώστε για ότι συμβεί να φέρει και μερίδιο ευθύνης πλέον και όχι να είναι έρμαιο των πολιτικών αποφάσεων του κάθε τυχάρπαστου ανθελληνικού πολιτικού σκουπιδιού;
Πώς αποφασίζουν και διατάζουν για εμάς χωρίς να μας έχουν ρωτήσει;Αλλά τι λέω η γυναίκα;πολιτικούς βολεμένους, απάτριδες και μασόνους έχουμε που γυρίζουν από την μία λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στην άλλη και παίρνουν εντολές, όχι για το πώς θα μας σώσουν, αλλά πώς θα σώσουν και θα βολέψουν αυτοί τις οικογένειές τους και τους μελλοντικούς πολιτικούς γόνους τους και θα καταβαραθρώσουν εμάς τα τσουτσέκια.
Έχουν στηθεί στα τέσσερα για να γεμίσουν τις τσέπες τους.Κι ένας Schaeuble διεστραμμένος από πίσω να μας λέει ότι οι Έλληνες πρέπει να υποφέρουν και αν ήταν δυνατό να ξεμείνουν από περιουσιακά στοιχεία για να τιμωρηθούν, να παραδειγματιστούν και να φοβηθούν οι υπόλοιποι.
ΑΙΣΧΟΣ. Ένας Κολοκοτρώνης χρειάζεται ρε φούστη μου πάλι (συγγνώμη για το βρίσιμο καθότι δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα μου αλλά…) να εμφανιστεί με το σύνθημα φωτιά και τσεκούρι όχι για τα λαμόγια τους ξένους (αυτοί είναι φανεροί) αλλά για τους προσκυνημένους πολιτικούς μας. Να τους πάρει φαλάγγι και να μην αφήσει ρουθούνι και κεφάλι πάνω στην Ελληνική γη.
Άχρηστοι είστε όλοι σας συγχύστηκα πάλι. Καθίκια, κοθόρνοι (συγγνώμη ζητώ και απ΄τους κοθόρνους καθότι ακόμη και αυτά τα υποδήματα επιτελούσαν έναν σκοπό, εσείς άραγε τι επιτελείται;) που έχετε μούτρα και βγαίνετε και μιλάτε.
Γιατί δεν βγήκε τότε ο κ. Βαρουφάκης να τα πει όλα αυτά; Καλύπτεται πίσω από την αδεξιότητα του (και καλά) στην διπλωματία και ότι ήταν πολιτικά αφελής;Και αυτό του δίνει άφεση αμαρτιών;Ας μην γινότανε υπουργός οικονομίας τότε. Μας δουλεύετε όλοι σας ψιλό γαζί.Θα τον παραδεχόμουνα αν τότε έβγαινε και τους ξεμπρόστιαζε όλους τους Ευρωπαίους επίτροπους (εξάλλου όλους αυτούς στις Τριμερείς Επιτροπές, Θεσμούς, ΔΝΤ και ΣΙΑ ποίος τους τοποθετεί σε αυτές τις θέσεις;) εδώ κολλάει η ελληνική παροιμία Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει…κοινώς μόνοι τους εκλέγονται και αυτοδιορίζονται σε αυτές τις θέσεις αναμεταξύ τους.
Σαυροειδή ερπετά είστε όλοι σας που δεν έχετε καμία σχέση με το ανθρώπινο γένος. Σέρνεστε στη γη και επειδή δεν μπορείτε να σηκώσετε το ανάστημά σας ούτε μερικά εκατοστά πιο πάνω απ΄ το κεφάλι σας, θέλετε να μας κάνετε όλους όμοιούς σας, που όταν εμείς οι Έλληνες γράφαμε τραγωδίες και πηγαίναμε θέατρο, εσείς οι Ευρωπαίοι σερνόσαστε στις σπηλιές και επικοινωνούσατε με νοήματα και άναρθρες κραυγές. Παράσιτα της κοινωνίας είστε.
Ξέρετε όμως κάτι κύριοι, έχουμε όλοι καταλάβει ποίο είναι το παγκόσμιο αυτό σύστημα που μας κυβερνά και θέλει τον αφανισμό μας.
Οπότε να ξέρετε ότι πλέον δεν σας παίρνει.Το τέλος του φιδιού ξέρετε ποίο θα είναι;Τρώει την ουρά του.Αυτό θα πάθετε κι εσείς να είστε σίγουροι, την ουρά σας θα δαγκώσετε και θα ψοφήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις