Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Απαιτούν επιστροφή του ελεύθερου διαδικτύου στις ΗΠΑ …Νέο κίνημα…αντίστασης στις ΗΠΑ;

Όλο και μεγαλύτερη προβολή παίρνουν το τελευταίο διάστημα οι ομάδες που αντιτίθενται σε οποιαδήποτε οικονομική και πολιτική ελίτ στις ΗΠΑ, συγκρουόμενες
τόσο με κυβερνητικά στελέχη όσο και με το αριστερό καθεστώς που κυβερνούσε όλα αυτά τα χρόνια τη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Free Our Internet», η οποία σαν κύριο μοχλό πίεσης έχει τα εναλλακτικά μέσα, τα οποία στις ΗΠΑ της νέας εποχής βρίσκονται στο στόχαστρο.
Η υπεύθυνος της οργάνωσης αυτής Christie-Lee McNally σημειώνει χαρακτηριστικά:
«Για να διατηρήσουμε το Διαδίκτυο αληθινά ελεύθερο και ανοιχτό, οι Αμερικανοί που υποστηρίζουν την αληθινή ελευθερία του διαδικτύου πρέπει να ακούσουν τις φωνές τους. Αυτή είναι η πιο σημαντική μάχη της γενιάς μας.
Είναι ένας αγώνας εναντίον του τεχνολογικού αριστερού, των εταιρικών συνοδών ταξιδιωτών τους και των μεγάλων κυβερνητικών συμμάχων τους που εργάζονται μαζί για να σιωπήσουν τη διαφωνία και να στερεώσουν τη δύναμή τους μια για πάντα. Ελάτε μαζί μας στον αγώνα για την ελευθέρωση του Internet μας».
Σήμερα οι ίδιοι οι αριστερόφρονες υπάλληλοι του Τζορτζ Σόρος που βρίσκονται πίσω από κάθε μεγάλο Μέσο Ενημέρωσης στις ΗΠΑ, ανησυχούν για την αύξηση του ποσοστού των Αμερικανών που όχι μόνο ασχολούνται με την «εναλλακτική ενημέρωση», αλλά μάχονται για αυτήν.
Πρόκειται για μία πραγματική αλλαγή που έρχεται μέσα από τα εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ ή για άλλο ένα παραπλανητικό σχέδιο της Νέας Τάξης, με σκοπό να ελέγξει πλήρως τα μίντια. Είδομεν…
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις