Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Αλέξης Τσίπρας: Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει…


Αλέξης Τσίπρας: Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει…


Τσίπρας: Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει και προαναγγέλλει το μέλλον!!!


Πηγή: Iskra  


Το 2015, το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ σε λίγες ώρες και κυβερνάει με τα μνημόνια που θα έσκιζε.


Δηλώνει λάτρης της Μέρκελ και του Σόιμπλε γιατί ανακάλυψε τις κρυφές τους χάρες και τον γοήτευσαν όταν τους γνώρισε από κοντά.

Πιθανόν να είναι ο μοναδικός στον κόσμο, που σε πέντε μέρες στήριξε τρεις υποψηφίους, Αμόν , Μελανσόν, Μακρόν.
Και όπως δήλωσε χθες, είναι βέβαιος πως θα συνεργαστεί μαζί με τον νέο Γάλλο Πρόεδρο, προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη και να μην επαναληφθεί ο εφιάλτης της ακροδεξιάς. Θα αλλάξει δηλ. την Ευρώπη μαζί με τον εκπρόσωπο των τραπεζών και πρώην υπουργό οικονομικών  του Ολάντ, που εφάρμοσε τις πολιτικές λιτότητας στη Γαλλία και εξήγγειλε νέα δυσβάσταχτα μέτρα για μετά την εκλογή του. Θα μας σώσουν δηλ. από τα φασισμό, μαζί με έναν από τους ανθρώπους, που με τις πολιτικές τους τάισαν το τέρας,  εξωράισαν το πρόσωπό του για να απορροφήσει τις αντιδράσεις του κόσμου, το έχουν ως χρυσή εφεδρεία και εναλλακτική λύση όποτε χρειαστεί και το χρησιμοποιούν, για να εκβιάσουν την πολιτική επιλογή και την ψήφο του κόσμου. Γιατί με τον εκβιασμό αποσπούν την έγκριση στα δικά τους οικονομικά δολοφονικά σχέδια και την επόμενη θα του πουν ότι δεν σου κρυφτήκαμε, ήξερες τι ψήφιζες, αυτά που σου αρπάζουμε τα έχεις εγκρίνει με την ψήφο σου, οπότε μην αντιδράς.
Αυτή είναι η επόμενη μέρα του Μακρόν. Αυτή ήταν η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζεται, μετά τις εκβιαστικές εκλογές το Σεπτέμβρη του 2015.
Ο Τσίπρας μέσα από το Twitter, με τον πλέον άκομψο τρόπο, προαναγγέλλει την επόμενη μέρα των πολιτικών που θα ακολουθηθούν στην Ευρώπη, που είναι αυτή των τραπεζών. Και στο επίκεντρο αυτών των πολιτικών είναι η Ελλάδα και ο λαός της. Οπότε όσοι έχουν ακόμα ψευδαισθήσεις ας ξυπνήσουν.
Τελικά αυτό το παιδί όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει για τη ρημάδα την  καρέκλα και τις υψηλές γνωριμίες. Και μαζί του όλη η κοινοβουλευτική ομάδα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αυτά παθαίνεις όταν είσαι περαστικός για δυο χρόνια από το Αιγάλεω και το βλέπεις σαν αγγαρεία. Αντί να ζητάς τη ζεστασιά τη φιλία, τη συναναστροφή αυτών των ανθρώπων, αντί να σου λείπουν και να προσπαθείς να βελτιώσεις την καθημερινότητά τους, δεν θες  να τους βλέπεις και αλλάζεις στρατόπεδο. Αντί για το Αιγάλεω, επιλέγεις τον Μακρόν, τη Λαγκάρντ, τη Μέρκελ και το Σόιμπλε, τους τραπεζίτες και κάνεις τα πάντα για να μείνεις μαζί τους και να μην ξαναγυρίσεις στο Αιγάλεω, την Κυψέλη, τον Βύρωνα, το Περιστέρι, την Ελληνική Περιφέρεια.
  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις