Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Κόντρα Ζαχαριάδη - Γεωργιάδη για το χρέος και τη διαπραγμάτευση - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, και του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, ξέσπασε το πρωί της Κυριακής κατά τη διάρκεια
τηλεοπτικής τους συνέντευξης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Θεωρώ ότι οι ευθύνες βαραίνουν τις ηγεσίες των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα για δεκαετίες και τη διέλυσαν. Έβαζαν «βόμβα» στα θεμέλια που δεν τα έβλεπε ο ελληνικός λαός. Δεν θεωρώ ότι την ευθύνη την έχει ο ελληνικός λαός διότι έστελνε όποιον ήταν αντιδημοφιλής στο σπίτι του. Θεωρώ ότι πολλοί πολιτικοί, οι οποίοι το έπαιζαν υπεύθυνοι και τεχνοκράτες και δημοφιλείς από τη μία πρότειναν, και από την άλλη έβλεπαν δίπλα τους κάποιους να κλέβουν στον χώρο των εξοπλιστικών ή της υγείας και έκαναν τα στραβά μάτια(…) Δεν φταίει ο απλός, καθημερινός πολίτης», δήλωσε ο κ. Ζαχαριάδης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, με τον κύριο Γεωργιάδη να απαντάει: «Δηλαδή, ο πολίτης που πήρε μαϊμού-συντάξεις δεν φταίει;» και συνέχισε απευθυνόμενος στον κ. Ζαχαριάδη: «Μην γίνεσαι λαϊκιστής! Έχετε φάει δύο μνημόνιο στη μάπα, έχετε καταστρέψει τον ελληνικό λαό και ακόμα λες τα ίδια; Δεν μπορείς να συνέλθεις επιτέλους;».
Τα πνεύματα οξύνθηκαν περαιτέρω κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με τον κ. Ζαχαριάδη να κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη για πολιτική αλητεία, όταν εκείνος ανέφερε, μεταξύ άλλων, «τώρα που ζητάει ο Τσίπρας την ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, είναι καλό. Όταν το είχαν πάρει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, ήταν κακό».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις