Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Ας μου απαντήσει κάποιος… γιατί πρέπει να λυπηθώ για σένα Παπαδήμο;

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι πριν γράψω την άποψή μου για να μη θεωρηθώ τρομοκράτης. Δεν χαίρομαι με αυτό που συνέβη,
αλλά δεν μπορώ να λυπηθώ κανένα πολιτικό που έχει συμβάλει στην σημερινή κατάσταση της χώρας.

Βλέπω από το απόγευμα όλη η πολιτική και δήθεν δημοκρατική κοινωνία καταδικάζει αυτές τις ενέργειες και μάλιστα ζητάν από την πολιτεία να κάνουν τα πάντα ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να καταπολεμηθεί η τρομοκρατία.

Με λίγα λόγια όλα αυτά είναι ένα καλό θεατράκι και καλοσερβιρισμένες μπούρδες.

Οι βρομεροί δημοσιογράφοι αυτής της απίστευτα διεφθαρμένης χώρας έσπευσαν να καταδικάσουν το περιστατικό και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι απειλείται η ασφάλεια του πολίτη. Φυσικά η πραγματικότητα είναι ότι ανησυχούν μόνο για την δική τους ασφάλεια που παρόλο που το κράτος φροντίζει να τους παρέχει έναν στρατό αστυνομικών που πληρώνονται από τον λαό και όχι από τους ίδιους βλέπουν πως είναι ακόμα ευάλωτοι σε παρόμοιες ενέργειες.

Οι πολιτικοί έσπευσαν να καταδικάσουν το περιστατικό πρώτοι και να θέτουν ερωτήματα μέχρι και την βουλή γιατί και αυτοί με την σειρά τους θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν τα αίσχη τους ανενόχλητοι και χωρίς καμία συνέπεια από πουθενά. Το παράλογο είναι ότι ακόμα και οι αριστεροί που δήθεν φωνάζουν για λαϊκή εξέγερση και λαϊκή επανάσταση θέλουν τάξη και καταστολή. Μα καλά γιατί οι αριστεροί δεν παίρνουν ώς αφορμή το περιστατικό με τον Παπαδήμο και δεν ξεκινούν μία λαική εξέγερση. Και κάτι ακόμα πως ακριβώς κύριοι ψευτοαριστεροί φαντάζεστε μία λαϊκή εξέγερση, με τριαντάφυλλα και χάδια; Μία λαϊκή εξέγερση έχει θύματα και από τις δύο πλευρές, έχει νεκρούς, έχει και αντάρτικο και μεταξύ μας μου φαίνεται και αρκετά πιο δίκαιο από αυτό που δίνετε μέχρι σήμερα. Γιατί μέχρι σήμερα μόνο η μία πλευρά (δηλαδή ο λαός) υποφέρει και πληγώνετε, εσείς συνεχίζετε να πλουτίζετε και να κάνετε τις βρομερές δουλείες σας.

Δεν λυπάμαι λοιπόν για την επίθεση στον Παπαδήμο γιατί:

  1. Συνέβαλε και αυτός στην σημερινή κατάσταση του λαού μας.

  2. Ήταν πρωθυπουργός της χώρας και υπέγραφε μνημόνια, μέτρα και γενικά την καταδίκη των Ελλήνων

  3. Έχει και αυτός ευθύνη για την αυτοκτονία του κυρ Κώστα στην Κρήτη που ήταν 70 ετών και δεν του έφτανε η σύνταξη για τα φάρμακα μέχρι που κρεμάστηκε, Φταίει και αυτός για την αυτοκτονία της Κυρίας Λαμπρινής από την Θεσσαλονίκη γιατί δεν είχε να ζεσταθεί τον χειμώνα.

  4. Φταίει και αυτός για την οικογένεια που κάηκε στο σπίτι της τον χειμώνα στους Αμπελόκηπους από μαγκάλι

  5. Φταίει και αυτός για του δεκάδες νεκρούς κάθε βδομάδα στους άθλιους δρόμους της χώρας.

  6. Φταίει και αυτός για τους 1 εκατομμύριο μετανάστες φίλων μου που έφυγαν από την χώρα τους γιατί κάποιοι αποφάσισαν να φτωχύνει.

  7. Συνέβαλε  και αυτός στο να κάνει ότι θέλει η Τουρκία και εγώ να ζώ ντροπιασμένος και εγκλωβισμένος μέσα σε ένα ΝΑΤΟ που με πουλάει.

  8. Έχει ευθύνη και αυτός για το γεγονός ότι κανένας τραπεζίτης δεν είναι στην φυλακή

  9. Ότι κανένας πολιτικός δεν έχει διωχθεί από κανένα ποτέ.

Έτσι λοιπόν σκέφτομαι και δεν μπορώ να μη το καταθέσω και ας είμαι λιγότερο δημοκράτης από εσένα που με κατακρίνεις αυτή τη στιγμή. Δεν νοιώθω καμία ενοχή και δεν καταδικάζω τίποτα που έστω και με τέτοιο τρόπο φέρνει  μία υποτυπώδη δικαιοσύνη. Αν όλοι αυτοί που σήμερα κλαίνε με ψεύτικα δάκρυα ας έφερναν την δικαιοσύνη με σωστό τρόπο νωρίτερα. Σήμερα δεν μου έχουν περισσέψει δάκρυα για καμία δημοκρατία και για κανένα Παπαδήμο .

Εσύ Παπαδήμο και όλοι οι όμοιοι σου είστε με θωρακισμένη μερσεντέζ και ο λαός σας πεινάει. Εσείς έχετε εκατομμύρια και η μάνα μου ακόμα κλαίει γιατί ξέρει ότι μπορεί ποτέ να μη μπορέσω να γυρίσω να την δώ από Αυστραλία, Αμερική ή όπου αλλού είμαι. Εσείς Παπαδήμοι ψηφίζετε για το καλό μου και μου φέρνετε δυστυχία κάθε μέρα, εσείς θέλετε την ασφάλεια μου αλλά έχω χάσει χιλιάδες ζωές στην καθημερινή εγκληματικότητα που εσείς δεν έχετε βιώσει ποτέ γιατί είστε μέσα στα γυάλινα κλουβιά σας.

Η κοινωνία βράζει και αν δεν θέλετε να ζήσετε την καθημερινότητά του λαού σας τότε αλλάξτε γρήγορα πλεύση γιατί σήμερα μπορεί να μη πανηγυρίζω αλλά δεν συμμετέχω αύριο θα είμαστε απέναντί σας και θα είμαστε περισσότεροι από όσους φαντάζεστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις