Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το βρώμικο παρελθόν του Παύλου Πολάκη

Αρχικά, δυο λόγια για τον υφυπουργό Υγείας: Ο Παύλος Πολάκης ως φοιτητής της Ιατρικής εντάχθηκε στην ΚΝΕ το 1983, απ’ όπου αποχώρησε το 1989 και εντάχθηκε στο ΝΑΡ («Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση») έως το 2010. 
Το 2012 εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. 


Η ιστορία: Ήταν Απρίλιος του 1989, όταν η Αλβανία στέναζε από την κομμουνιστική δικτατορία του "λαού" και Βορειοηπειρώτες και Αλβανοί έψαχναν τρόπο να διαφύγουν από τον "κομμουνιστικό παράδεισο".
Ο Μητροπολίτης Κονίτσης Σεβαστιανός, φτάνει στην Αθήνα, όπου πρόκειται να εκφωνήσει λόγο στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής και να περιγράψει τα όσα ζουν στον "παράδεισο" οι Βορειοηπειρώτες.
 
Το ενδεχόμενο της αποκάλυψης ότι στον "κομμουνιστικό παράδεισο" τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα όσο τα περιέγραφε η "Φωνή των Τιράνων", σημαίνει συναγερμό στις τάξεις των κομμουνιστών φοιτητών.

Μια ομάδα σαμποτέρ της ΚΝΕ, κόβει στην αρχή το ρεύμα στο Αμφιθέατρο για να ματαιώσει την ομιλία, αλλά η "Χριστιανική Φοιτητική Δράση" βάζει σε λειτουργία γεννήτρια, για να γίνει η ομιλία.
 
Τότε, μια ομάδα τραμπούκων με αρχηγό της τον Κνίτη Παύλο Πολάκη, φοιτητή ιατρικής, που αποχώρησε από το ΚΚΕ τρεις μήνες μετά -όταν στις 18/6/1989 το ΚΚΕ μπήκε στην κυβέρνηση Τζαννετάκη-, ορμάει στο Αμφιθέατρο και εκδίδει τελεσίγραφο: "Ή θα φύγετε ή θα σας πετάξουμε με τις κλωτσιές".

Παράλληλα, οι Κνίτες φωνάζουν συνθήματα, όπως "Θάνατος στους εθνικιστές", "Σεβαστιανέ φασίστα" και το...απίστευτο: "Τα Αλβανικά τα σύνορα να φτάσουν στη Λαμία"!

(στο δημοσίευμα αναγράφεται ως Τ. Πολάκης, από λάθος. Πρόκειται αποδεδειγμένα για τον Παύλο Πολάκη, τον σημερινό υφυπουργό).


Αλλά οι κνίτες κι ο Πολάκης δεν αρκέστηκαν στα λόγια. Έστειλαν ετοιμοθάνατο στο νοσοκομείο με βαριά κατάγματα στο κρανίο τον φοιτητή Παναγιώτη Αντωνίου και άλλους 19 ελαφρύτερα τραυματισμένους.

...Τελικά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Πολάκη και της παρέας του, η αλήθεια δεν έμεινε κρυμμένη, ο "κομμουνιστικός παράδεισος του Χότζα" αποδείχθηκε κόλαση και 2 εκατομμύρια Αλβανοί δραπέτευσαν από τον "παράδεισο" για την Ελλάδα, στην οποία ζουν πλουσιοπάροχα -πάντα μισθοδοτούμενοι από το δημόσιο- και διαπρέπουν οι φασίστες τραμπούκοι κομμουνιστές και ακροαριστεροί σαν τον Πολάκη. 
Που, παρά τη λατρεία τους στους κομμουνιστικούς "παραδείσους", κανείς από αυτούς δεν επέλεξε να μεταναστεύσει σε χώρα των ονείρων του.
Αντίθετα, ζουν όλοι εδώ και ρουφάνε σαν βδέλλες το αίμα του Έλληνα φορολογούμενου, που δουλεύει και παράγει, για να περνούν ζωή και κότα ταΐζοντας σανό τα "γίδια" όπως κατάντησαν τους ψηφοφόρους τους...


Ο "Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914", αναδημοσίευσε το τεύχος της εφημερίδας Βορειοηπειρωτικό Βήμα που αναφερόταν στα γεγονότα του 1989 και σχολιάζει: "
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης που αναφερόμενος σε δημοσιογράφο από τον οποίο “ενοχλήθηκε” λόγω του περιεχομένου της ερώτησής του, δήλωσε ότι Έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη”, αποδεικνύει πως όσα χρόνια κι αν πέρασαν από τότε που ήταν "φοιτητοπατέρας", οι χοτζικές συνήθειές του δεν ξεχάστηκαν". 


(εικόνες: εφημερίδα ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ, από το αρχείο του "Εθνικού Συλλόγου Βόρεια Ήπειρος 1914")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις