Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΣΟΥΗΔΙΑ: Λεσβία ιερέας ζητά να κατέβουν οι σταυροί για χάρη του Ισλάμ


lutheran-bishop-eva-brunne-of-sweden
Η πλήρης διαστροφή.Αν κάποιος την συμπαθεί ας της εξηγήσει ότι θα τσουρουφλιστεί εις την γέεναν του πυρός μαζί με τους άθλιους σοδομίτες. Αν την μισείτε…απλά αφήστε την στην ιδεοληψία της. Φυσικά θα θέλαμε την γνώμη του Ζουράρη, που επι χρόνια υποκρίνεται και διασπείρει ιστορικά ψευδολογήματα διαστρέφοντας την σκέψη. Εδώ είναι τα δύσκολα και όχι στον γραφικό Μπογδάνο.(σημ. Π.)
Η επίσκοπος της Στοκχόλμης Eva Brunne πρότεινε μια εκκλησία στην επισκοπή της να αφαιρέσει κάθε σημάδι σταυρού και να τοποθετήσει μάλιστα και μια σήμανση που να δείχνει τηνκατεύθυνση προς τη Μέκκα προς όφελος των μουσουλμάνων πιστών!
eva_brunne_z_zona_parada_homo-215x100
Η Brunne, η οποία έγινε η πρώτη ανοιχτά λεσβία επίσκοπος του κόσμου στην εκκλησία της Σουηδίας το 2009 και έχει ένα μικρό γιο με τη «σύζυγό» της και συνάδελφο λεσβία ιερέα GunillaLinden, έκανε την πρόταση να γίνουν «πιο ευπρόσδεκτοι» εκείνοι που έχουν άλλα δόγματα.
e38ed9d6427472051034ba79986205
Το ευτυχές ζευγάρι
Hur ska kyrkorna i Stockholm locka fler besökare? Det är en av frågorna som biskop Eva Brunne och domprost Hans Ulfvebrand ska ge svar på när de bollar idéer och spelar pingis i S:t Görans ungdomslokal.
Γρήγορα στον Ψυχίατρο
Η εκκλησία που μπήκε στο στόχαστρο της επισκόπου είναι η εκκλησία των ναυτικών στα ανατολικά ναυπηγεία της Στοκχόλμης. Η επίσκοπος πρότεινε στον ιερέα να εξηγήσει τι θα έκανε αν το πλήρωμα του πλοίου ερχόταν στο λιμένα και δεν ήταν χριστιανοί, αλλά ήθελαν να προσευχηθούν.
Αποκαλώντας τους μουσουλμάνους επισκέπτες στα εκκλησία «αγγέλους», η επίσκοπος έγραψε αργότερα στο επίσημο blog της ότι η αφαίρεση των χριστιανικών συμβόλων από την εκκλησία και η προετοιμασία του κτιρίου για τη μουσουλμανική προσευχή δεν κάνει έναν ιερέα λιγότερο υπερασπιστή της πίστης. Μάλλον, αν δεν το κάνει, θα είναι ένας «τσιγκούνης απέναντι σε ανθρώπους άλλων θρησκειών».
2ce21c00-d307-4eaa-9dd6-1756afaf89a4
Νοητικά καθυστερημένοι;;;Συνωμότες;;;;ή Ψυχασθενείς;;; Όπως και να έχει…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ …σημ. Π.
Η επίσκοπος επέμενε ότι αυτό δεν αποτελεί θέμα, αφού ήδη όλα τα αεροδρόμια και τα νοσοκομεία έχουν πολυθρησκευτικά δωμάτια προσευχής. Η ανακοίνωση πάντως, προκάλεσε διαμαρτυρίες.
Ο πατέρας Patrik Pettersson, ένας από τους ιερείς στην επισκοπή και ενεργός στην ίδια ενορία διαμαρτυρήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος που θα μπορούσε να εξισωθεί μια αφιερωμένη εκκλησία με ένα δωμάτιο προσευχής, παρατηρώντας «Θα περίμενα ένας  επίσκοπος να είναι σε θέση να πει τη διαφορά». Αποκάλεσε δε τα λόγια της επισκόπου «απερίσκεπτα θεολογικά».
220px-Norwegian_Seamen's_Church_entry
Ιερέας στην επίμαχη εκκλησία είναι γυναίκα, η Kiki Wetterberg, η οποία και ερωτώμενη είπε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους μουσουλμάνους ή τους ινδουιστές ναυτικούς που έρχονται εδώ και να προσευχηθούν. Αλλά πιστεύω ότι είμαστε μια χριστιανική εκκλησία, οπότε πρέπει να κρατάμε τα σύμβολα. Αν επισκεφθώ ένα τζαμί δεν θα τους ζητήσω να κατεβάσουν τα σύμβολά τους. Είναι δική μου επιλογή μου να πάω εκεί».
Τα ανώτερα κλιμάκια της Εκκλησίας της Σουηδίας, όπως και άλλες εκκλησίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, φαίνεται να επενδύουν στην ‘ποικιλομορφία’. Τον περασμένο Φεβρουάριο, η εκκλησία στον πολυπολιτισμικό παράδεισο Malmö δήλωσε ότι θα πρέπει να κάνειλειτουργία «αλληλεγγύης» με την τοπική μουσουλμανική κοινότητα ως διαμαρτυρία εναντίον πορεία από την αντι-ισιλαμιστική κίνηση PEGIDA στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις