Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Η Μπριζίτ Μακρόν πάσχει από φοβία -Πώς θα επηρεάσει τον ρόλο της ως Πρώτης Κυρίας [εικόνες]

Ο Εμανουέλ Μακρόν το έχει δηλώσει: θέλει η σύζυγός του να έχει πραγματικό ρόλο στη Γαλλική Δημοκρατία, ως Πρώτη Κυρία.


Αλλά η Μπριζίτ Μακρόν πάσχει από μια φοβία που μπορεί να την εμποδίσει σε πολλά από τα σχέδιά της.


Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου πάσχει από αεροπλανοφοβία, όπως αποκαλύπτει ο François-Xavier Bourmaud στο νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε, με τίτλο «Το παρασκήνιο μιας νίκης».
«Εχει φοβία να πάρει το αεροπλάνο και αυτό την εμπόδισε να συνοδεύσει τον Εμανουέλ Μακρόν στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο ή στην Αλγερία, στα πρώτα μεγάλα ταξίδια του στο εξωτερικό ως πρόεδρος της Δημοκρατίας. "Αν ταξιδεύεις μαζί της στους αιθέρες, να είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις με σπασμένο χέρι", αφηγείται ένας από τους συμβούλους του Μακρόν, ο οποίος έζησε μια τέτοια εμπειρία», γράφει το βιβλίο.

Ετσι, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν συνοδεύει πάντα τον σύζυγό της στο εσωτερικό της Γαλλίας, δεν τον έχει συνοδεύσει ποτέ όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια φοβία που είναι μεγάλο εμπόδιο για μια γυναίκα που είναι Πρώτη Κυρία, γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ.
Αλλά η ίδια εκτιμά ότι δεν πρόκειται να πλήξει στον ρόλο της: «Με τον Εμανουέλ Μακρόν πρόεδρο, η Μπριζίτ θα εμπλακεί στο γυναικείο και κοινωνικό σύμπαν, στους αναπήρους, στον πολιτισμό: στον δικό της κόσμο. Αυτόν τον κόσμο που γνώρισε προσωπικά κατά την προεκλογική εκστρατεία, όπου έκανε συγκλονιστικές γνωριμίες, χρήσιμες και όχι επιφανειακές», δηλώνει γνωστός του προεδρικού ζεύγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις