Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Τότε… που παραμύθιαζε τον λαό…!


Τότε… που παραμύθιαζε τον λαό…!


Τζούλια Λιακοπούλου

 

 


Μεθοδικά η Κυβέρνηση και η πολιτικά ανίκανη και προδοτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγούν ηθελημένα,  προσχεδιασμένα,  μεθοδευμένα  και  συστηματικά τον Ελληνικό Λαό στον αφανισμό!!!
Την ώρα, που η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το ΔΝΤ και οι Βρυξέλλες, σπρώχνουν την κοινωνική πλειοψηφία σε αδυναμία επιβίωσης με την τεράστια αύξηση του αριθμού των ανέργων, την περικοπή μισθών και συντάξεων, τις αυξήσεις στις τιμές των κοινωνικών αγαθών, την περικοπή της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Πρόνοιας, την υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας,  την ίδια ώρα απαιτούν  ή τα λεφτά ή το σπίτι του κάθε βιοπαλαιστή. Ήδη, οι Εφορίες, η ΔΕΗ ακόμα και  η ΕΥΔΑΠ (!) προχωρούν σε κατασχέσεις κατοικιών! Ακόμη και ο Δήμος Αθηναίων!!!
Αυτή η κατάσταση χρειάζεται να πάρει τέλος. Προϋπόθεση είναι να ενώσουμε τις προσπάθειες μας, να συντονίσουμε τις κινητοποιήσεις μας, για να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, για να έχουμε πιο άμεσα ανατροπή αυτής της εφιαλτικής πολιτικής, για να διώξουμε αυτούς που μας έφεραν ως εδώ: κυβερνήσεις, τρόικα και όλους όσους μας εκμεταλλεύονται!!!
Κανένας αγώνας για το δίκαιο δεν πάει χαμένος! 


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις