Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ"


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Έγραψα σε προηγούμενο άρθρο κλείνοντας, πως το αίμα των Ελλήνων που έχει χυθεί είναι ποτάμι.
Και αυτό το ποτάμι, τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ. Αυτό το αφιερώνω σε αυτούς τους έντιμους και ευαίσθητους Έλληνες, που δεν άντεξαν και έφυγαν από κοντά μας και περιμένουν για να αναπαυθούν, την τιμωρία των ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ.
     
Η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται και σας λέω πως έρχεται ένα νέο “Γουδή”.  Και έρχεται σύντομα. Όχι με λόγια. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
          Το πρόβλημα είναι ένα. Σε προηγούμενες εποχές, που υπήρχαν  πατριώτες μέσα στις τρεις θεσμικές εξουσίες, (ΒΟΥΛΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΣΤΡΑΤΟΣ) μία τέτοια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  θα έφερνε έναν ΣΕΙΣΜΟ μέσα στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗκαι θα ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ αμέσως οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΕΘΝΟΥΣ.
           Για  να συλληφθούν όμως οι προδότες, πρέπει κάποιος να τους συλλάβει.  ΠΟΙΟΣ θα το κάνει; Υπάρχουν σήμερα στις τρεις θεσμικές  εξουσίες,  Έλληνες πατριώτες;;;  Αν υπάρχουν,  ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.   Αν όμως δεν υπάρχουν θα καθυστερήσει λίγο ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.
Δεχόμαστε επίθεση Ηλεκτρονικών Βιολογικών όπλων υποταγής συνείδησης. Έτσι λέγονται, και είναι ότι τελειότερο στα βιολογικά όπλα έχει δημιουργηθεί ποτέ. Όλοι μπορεί να τα έχουν ακούσει, αλλά υπάρχει μεγάλη κοροϊδία και παραπληροφόρηση, για να μπερδεύει περισσότερο τον κόσμο. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ και αποκαλύπτονται ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις