Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ (ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩ@@@ΟΥ)

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ…
ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ…. (ΤΡΕΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ)
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ (ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ)
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ (ΤΟ «ΜΑΣΑΖ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»)
ΑΝ…. ΑΝ…. ΑΝ…..
Τα θετικά αντίμετρα που προωθούνται για ψήφιση στη Βουλή μαζί με τα «βάρβαρα» μέτρα του μνημονίου αναλύει με γραφήματα το Υπουργείο Εργασίας.
Τα αντίμετρα που θα εφαρμοστούν το 2019 και 2020 αν επιτευχθούν οι στόχοι του πλεονάσματος περιλαμβάνουν: επιδότηση ενοικίου, συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη, αύξηση των δικαιούχων δωρεάν πρόσβασης στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, επέκταση του προγράμματος των σχολικών γευμάτων, αύξηση και επέκταση του οικογενειακού επιδόματος προγράμματα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ (ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩ@@@ΟΥ) - Εικόνα1
Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ (ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩ@@@ΟΥ) - Εικόνα2
Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ (ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩ@@@ΟΥ) - Εικόνα3
Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ (ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩ@@@ΟΥ) - Εικόνα4
Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ (ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩ@@@ΟΥ) - Εικόνα5
Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ (ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩ@@@ΟΥ) - Εικόνα6
Στις επιτροπές αναμένεται να μπει την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, την Τετάρτη ή την Πέμπτη στην Ολομέλεια και η ψήφισή τους θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης.
Στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου θα περιλαμβάνονται διατάξεις για φόρους, εισφορές, συντάξεις, επιδόματα, μισθούς, εργασιακά.
Το ύψος των μέτρων ξεπερνά τα 4,5 δις ευρώ μέχρι το 2019. Συγκεκριμένα, τα μέτρα που θα ληφθούν το 2017-2018 θα είναι 660 με 700 εκατ. και το 2019 και 2010 θα ληφθούν μέτρα ύψους 2% του ΑΕΠ (1% το 2019, δηλαδή 2 δις από περικοπές στις συντάξεις και 1% το 2020, δηλαδή άλλα 2 δις από από τη μείωση στο αφορολόγητο).
Στο πολυνομοσχέδιο θα περιλαμβάνονται και τα αντίμετρα για τα οποία υπάρχει μόνο ένα γενικό περίγραμμα για το τι θα αφορούν.
Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, αυτό που είπε χθες, μετά την ενημέρωση στη Βουλή, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος: «Στο θετικό σενάριο η δημοσιονομική προσαρμογή είναι ουδέτερη. Επιβάρυνση υπάρχει» για να προσθέτει ότι η συμφωνία είναι ουδέτερη με οικονομικούς όρους. Μιας και κοινωνικά τα μέτρα και τα αντίμετρα δεν θα αφορούν τον ίδιο άνθρωπο.
Τα μέτρα
Μεταξύ άλλων στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο θα περιλαμβάνονται μέτρα όπως η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς (έως 18% της σύνταξης) και δραστική μείωση αφορολογήτου στα επόμενα χρόνια, αλλαγές στον Νόμο Κατρούγκαλου για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών το 2018 -και ακόμα μεγαλύτερη από το 2019 και μετά.
Στις 6.250 ευρώ το αφορολόγητο
O υπουργός Οικονομικών και η υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου απάντησαν στις ερωτήσεις περίπου 45 βουλευτών που έδωσαν το «παρών». Μάλιστα, ο Τσακαλώτος διευκρίνισε πως η βάση για το αφορολόγητο θα είναι τελικά για τον άγαμο στις 6.250 ευρώ καθώς και ότι ο ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια πηγαίνει από το 24% στο 13% από 1ης Ιουλίου.2017.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις