Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΣΟΚ! Καθηγητές ξεσηκώνουν τα πλήθη: Σκοτώστε τους λευκούς

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Η ασφάλεια δεκάδων εκατομμυρίων πολιτών τίθεται εν αμφιβόλω.

Δεν είναι μόνο τα κύματα μεταναστών που προκαλούν χάος στις δυτικές πρωτεύουσες και μεγαλουπόλεις. Είναι οι «μορφωμένοι» που τους ξεσηκώνουν.
Στο Τέξας των ΗΠΑ, ο καθηγητής, Dr. Tommy Curry, δήλωσε δημόσια πως ούτε λίγο ούτε πολύ «μερικοί λευκοί πρέπει να πεθάνουν», προκειμένου να ζήσουν οι υπόλοιποι.
Την εν λόγω πεποίθηση, η οποία σαφώς επηρεάζει τα πλήθη, την εξέφρασε σε διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα την ταινία «Django Unchained», όπου ο σκοτωμός λευκών ανθρώπων μοιάζει με αστείο. Ο Curry όμως υποστηρίζει πως το σενάριο της ταινίες πρέπει να γίνει αντικείμενο σοβαρής συζήτησης.
Ο καθηγητής αναφέρθηκε στον επικεφαλής των αστικών δικαιωμάτων των μαύρων, Robert F. Williams, καθώς και στον ηγέτη της επανάστασης των σκλάβων, Nat Turner, ονομάζοντας την σφαγή λευκών σήμερα ως αναγκαία αυτοάμυνα.
«Άπαξ και ανοίξουμε την συζήτηση σχετικά με την βία ή το να σκοτώσουμε λευκούς, πρέπει να ενταχθεί στο πλαίσιο της επανάληψης της ιστορίας. Και η αλήθεια είναι πως το σήμερα σχετίζεται με το χθες, καθώς για να ζήσουν ελεύθερα και ισότιμα οι μαύροι πρέπει κάποιοι λευκοί να πεθάνουν», δήλωσε χωρίς δισταγμό ο Curry.
Αυτά που ακούγονται είναι πρωτοφανή και κάνουν τον Χίτλερ να μοιάζει με αστεία καρικατούρα.
Και όμως δεν συλλαμβάνεται κανείς, καθώς το κατεστημένο της Νέας Τάξης σιγοντάρει το φυλετικό μίσος που σιγοβράζει μέχρι να ξεσπάσει.
Ποιοι λευκοί πρέπει να πεθάνουν;
Αυτοί που αποτελούν την τελευταία γραμμή υπεράσπισης των εθνικών ταυτοτήτων σε ένα πολυκεντρικό κόσμο ελεύθερης ανταλλαγής πολιτιστικών απόψεων;
Αυτοί που αντιστέκονται στην ομογενοποίηση των μαζών με μία παγκόσμια εξουσία να ορίζει τις ζωές τους;
Ή νομίζει ο καθηγητής πως ακόμα και να εξαφανιστούν όλοι οι λευκοί, οι μαύροι θα ζήσουν ελεύθερα υπό την πυγμή των παγκοσμιοποιητών.
Αντί όλοι οι άνθρωποι να ξυπνήσουν απέναντι στα αφεντικά, κάνουν αυτό ακριβώς που θέλουν εκείνα. Και το κακό είναι πως οι μπροστάρηδες είναι οι δήθεν «μορφωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις