Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ.... Πάλι κοιμήθηκε στο Δημαρχείο ο Μπουτάρης- Ολες οι φορές που τον «έπιασε» ο φακός να κοιμάται δημόσια [εικόνες]

Ο Δήμος της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως έχει πολύ και σκληρή δουλειά και ο Γιάννης Μπουτάρης δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε έναν μεσημεριανό υπνάκο, για μία ακόμα φορά.


Λίγο πριν τη συνάντηση των δημάρχων με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για τον δημόσιο φορέα αστικών συγκοινωνιών στην πόλη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο σε έναν καναπέ μέσα στο Δημαρχείο, ακριβώς πίσω από τους υπαλλήλους του που εκείνη τη στιγμή δούλευαν.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξεκουράζεται ανενόχλητος από το αν κάποιος θα βρεθεί να τον φωτογραφίσει. 

Η εικόνα του πάντως να κοιμάται σε εκδήλωση έχει γίνει viral.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της των εγκαινίων της 25ης Agrotica στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, τον Ιανουάριο του 2014, ο Μπουτάρης είχε αποκοιμηθεί δίπλα στον αμήχανο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα αλλά και τον πρόεδρο της ΔΕΘ- Helexpo, Τάσο Τζήκα.
Νωρίτερα τον Σεπτέμβρη του 2012, ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει να κοιμάται σε μία καρέκλα, ενώ ήταν προσκεκλημένος στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. 
Πηγή: thessnews.gr, thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις