Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ομολόγησε ο αδελφοκτόνος: Τον σκότωσα με τηγάνι και κοιμήθηκα

Διαπληκτίστηκαν έντονα και τον σκότωσε με ένα τηγάνι. Να σκηνοθετήσει ληστεία σκέφτηκε ο δράστης. Έπλυνε το «όπλο» παρότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ομολόγησε ο αδελφοκτόνος πως εκείνος σκότωσε τον 38χρονο Σταμούλη Σούπα, στο σπίτι τους, στη Νέα Ιονία, Βόλου.


Όπως ισχυρίστηκε, αφού διαπληκτίστηκαν έντονα έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, τον χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι με ένα τηγάνι και μετά πήγε να κοιμηθεί.

Ακόμη, κατά την κατάθεσή του είπε ότι το θύμα του επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και άρπαξε από την κουζίνα το τηγάνι για να αμυνθεί ενώ ισχυρίστηκε πως δεν κατάλαβε ότι είχε σκοτώσει τον 38χρονο, αλλά νόμισε πως είχε χάσει τις αισθήσεις του και γι’ αυτό τον έβγαλε έξω από το σπίτι για να πάρει αέρα! Σημείωσε ακόμη στους αστυνομικούς πως καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσε για ύπνο και μόνο όταν ξύπνησε το πρωί κατάλαβε τι είχε κάνει!

Αρχικά είχε σκεφτεί να σκηνοθετήσει ληστεία, δηλώνοντας πως στο σπίτι τους είχαν εισβάλει τρεις άγνωστοι οι οποίο σκότωσαν τον αδελφό του.

Αντιφάσεις εντόπισαν στα όσα έλεγε ο αδελφοκτόνος οι άνδρες τις ασφάλειας Βόλου οι οποίοι τον πίεσαν, αναγκάζοντάς τον να ομολογήσει το έγκλημα. Μάλιστα, τους υπέδειξε το τηγάνι με το οποίο σκότωσε τον αδελφό του, το οποίο παρότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το είχε πλύνει προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη αίματος.


Ο 41χρονος δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ψευδή καταμήνυση.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν γείτονες βρήκαν το πτώμα του 37χρονου άνδρα στην αυλή του σπιτιού και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο 37χρονος ήταν χτυπημένος στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χτύπημα που φαίνεται ότι επέφερε και τον θάνατο -από αμβλύ αντικείμενο- όπως τόνισε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Σύμφωνα με την ίδια, η δολοφονία προσδιορίζεται μεταξύ 3 τα ξημερώματα μέχρι τις 8 το πρωί, ενώ επίσης εκτιμάται πως ο δράστης σκότωσε τον 37χρονο μέσα στο σπίτι και μετά έσυρε το πτώμα έξω στην αυλή όπου και βρέθηκε.


Τα δύο αδέρφια ζούσαν μόνα τους στο συγκεκριμένο σπίτι, ενώ πριν από δύο χρόνια έχασαν τη θεία τους που ήταν ο τελευταίος κοντινός συγγενής τους. Γείτονες λένε ότι τα δύο αδέρφια είχαν συχνά προστριβές και πως πολλές φορές είχε γίνει αντιληπτό ότι είχαν μεταξύ τους έντονους καυγάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις